Witold Kepinski - 16 juni 2022

Carla Clarissa belicht vrouwen leiderschap in Born to change the Game

Carla Clarissa belicht vrouwen leiderschap in Born to change the Game image

Bij uitgeverij Altamira is het boek verschenen: Born to change the Game, authentiek leiderschap voor vrouwen van Carla Clarissa. ‘You were never meant to play the game, You were born to change it!’. Carla Clarissa is een executive coach die zelf jarenlange ervaring heeft in de top van het bedrijfsleven en nu al vele vrouwen heeft begeleid in hun leiderschapsgroei. Zij inspireert vrouwen om naast hun zakelijke eigenschappen ook te vertrouwen op hun innerlijke kracht, hun intuïtie en vrouwelijkheid.

Door het beeld van een mannelijke leider van zich af te schudden wordt hun werkelijke potentieel blootgelegd en zo de mogelijkheid om als een krachtig en authentiek vrouwelijk leider haar plaats in te nemen. Zoals zij zelf zegt: “Dit boek is mijn ode aan de vrouwelijke leiders. Dat ze zich niet langer gaat aanpassen, maar compromisloos zichzelf durft te laten zien.” 

Met persoonlijke verhalen, gerichte coachingsopdrachten en praktische handvatten helpt Carla vrouwen die volgende stap te zetten. ”Het is tijd. Onze tijd.” zegt executive coach Carla Clarissa. “Wij zijn de generatie vrouwen die niet moeten wachten op wel of toch geen quotum. En ook niet tot er nóg weer een #metoo-golf voorbijkomt voordat er iets verandert. De druk op het klimaat, op de menselijke maat en op de toekomst van onze kinderen is inmiddels zo groot, dat we ons niet meer kunnen permitteren om aan de zijlijn te aanschouwen hoe anderen het spel spelen. Vrouwen zijn cruciaal in de cultuurverandering die de wereld nu nodig heeft.” 

Carla Clarissa is een ervaren executive coach die vrouwen begeleid in het ontwikkelen van hun leiderschap vanuit hun vrouwelijke kracht. In Born to change the game neemt zij de lezer mee op een Journey to Wholeness. Een reis naar zichzelf, zodat zij haar eigen potentie als leider gaat zien én ontwikkelen. De liefde, kracht, wijsheid en leiderschapskwaliteiten die deze wereld (zeker in deze tijd van me-too) echt nodig heeft zit al in elke vrouw. Ga mee op deze uitdagende ontdekkingstocht. Naast het onderzoekende en lerende karakter van dit boek is het ook vooral een praktische gids met handvatten om mind, body en soul in evenwicht te brengen. Om zo alle aspecten te integreren tot de complete en authentieke leider die jij wilt zijn. Met praktische uitdagingen en gerichte opdrachten leer je hoe jij je weer verbindt met je vrouw-zijn, en door inspirerende verhalen van andere vrouwelijke leiders zie je welke impact jij als rolmodel op jouw organisatie kunt hebben.

Born to change the game is Carla Clarissa eerste boek. Zij studeerde aan Nyenrode voor haar graad Master of Science in Management. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring in topposities binnen de corporate wereld. En volgde wereldwijd diverse coachingsopleidingen. Met haar eigen coachingsagency heeft zij al honderden vrouwen succesvol begeleid.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!