Floris Hulshoff Pol - 01 december 2022

Michelle Hodges en John Beuchert worden channel leiders bij Ivanti

Michelle Hodges en John Beuchert worden channel leiders bij Ivanti image

Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge ontdekt, beheert, beveiligt en onderhoudt, kondigt de benoeming aan van Michelle W. Hodges als Senior Vice President Global Channels and Alliances en John Beuchert als Vice President Global Partner Programs and Strategy. Beuchert en Hodges gaan de channel-strategie van Ivanti leiden en zullen daarnaast de groei van het bedrijf versnellen door partners te helpen hun klanten optimaal te laten profiteren van alle mogelijkheden van de Ivanti Neurons-oplossingen.

“We zijn verheugd om Michelle en John bij Ivanti te verwelkomen om onze partnerrelaties te versterken en ons ecosysteem verder uit te bouwen,” zegt Dennis Kozak, Chief Operating Officer bij Ivanti. “Met hen als onderdeel van ons team kan Ivanti zich nog meer richten op de inspanningen in het veld, de samenwerking met partners optimaliseren en zijn klanten voorzien van de beste ondersteuning. Ze hebben beiden zeer veel ervaring in het leiden van channel-organisaties op wereldwijd niveau en hebben hun daadkracht in de praktijk bewezen. Het Ivanti Neurons-aanbod biedt een belangrijke kans voor partners om via veel verschillende marktroutes waarde te realiseren en hun klanten te bedienen."

Hodges heeft wereldwijd bij bedrijven gewerkt aan hun internationale expansie, zowel met operationele als go-to-market strategieën. Meest recent leidde Hodges de channel-business bij GitLab tijdens de beursgang. Haar unieke inzichten in hoe indirecte routes naar de markt bijdragen aan algemene operationele efficiëntie, omzetgroei en klantwaarde, zijn gevormd bij haar werk voor bedrijven als Microsoft, VMWare en Business Objects, waar ze wereldwijde kanalen, diensten en allianties opbouwde. Ze heeft een MBA in internationaal management en een MA in internationale beleidsstudies van het Monterey Institute of International Studies en een BA in Franse literatuur en filosofie van het Whittier College.

“Ik sta te popelen om bij Ivanti aan de slag te gaan en onze partnergemeenschap te helpen om waarde op te bouwen,” zegt Hodges enthousiast. “Het Ivanti Partner Programma biedt enorme kansen en mijn directe focus zal liggen op het voortbouwen op het bestaande fundament van het ecosysteem en de verdere uitbreiding van onze programma’s over de hele wereld. Mijn missie is om de impact van Ivanti te vergroten door waarde en winstgevendheid voor onze partners op te bouwen door middel van onze strategie, onze programma’s en go-to-market.”

Beuchert is een doorgewinterde channel executive die dubbelcijferige omzetgroei heeft gerealiseerd door relaties te bouwen rond een wereldwijde channel-strategie, analyses en incentive-gebaseerde programma's met een sterke SaaS en Fortune 500 achtergrond. Voordat hij naar Ivanti kwam was Beuchert Global Head of Partner Programs and Operations voor Freshworks en bekleedde leidinggevende channel-functies bij merken als Citrix, CA, Veritas en Symantec. Verder heeft hij een MBA in Business and Entrepreneurship van Westminster College en een BSEE in Electrical Engineering van de University of Central Florida.

“Werken bij Ivanti is voor mij een geweldige kans om een sterke partnergemeenschap op te bouwen en echte impact te realiseren bij onze partners en klanten,” zegt Beuchert. “De cultuur van samenwerking en kansen creëren bij Ivanti trekt mij enorm aan. Ik kan niet wachten om dezelfde cultuur naar onze partnergemeenschap te brengen. Ivanti heeft de juiste oplossingen waarmee organisaties de problemen in de huidige hybride werkomgeving kunnen oplossen en in de behoeften van hun IT-teams en werknemers kunnen voorzien.”

Het Ivanti Partner Programma is ontworpen vanuit de overtuiging dat samen beter is dan alleen. Partners van Ivanti krijgen exclusief toegang tot de middelen, tools en connecties om hun bedrijf te laten groeien. Ivanti verhoogt continu de investeringen in partnerships door ze meer voordelen en ondersteuning aan te bieden via het partnerprogramma. Ivanti biedt partners een unieke kans om hun bedrijf snel te laten groeien door ze marktleidende oplossingen te laten leveren aan klanten van elke grootte over de hele wereld.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!