Wouter Hoeffnagel - 09 december 2022

Veeam benoemt Larissa Crandall tot VP Global Channel and Alliances

Veeam benoemt Larissa Crandall tot VP Global Channel and Alliances image

Veeam Software benoemt Larissa Crandall tot Vice President of Global Channel and Alliances. Crandall gaat de investeringen van Veeam in het wereldwijde partner- en alliance-ecosysteem leiden om ervoor te zorgen dat de gegevens van klanten beschermd zijn in alle soorten omgevingen, waaronder cloud, virtueel, fysiek, SaaS of Kubernetes.

“Gegevens zijn de belangrijkste assets die bedrijven hebben. Het is daarom essentieel deze te beschermen tegen ransomware-aanvallen en ongeplande storingen”, zegt Larissa Crandall, Vice President of Global Channel and Alliances bij Veeam. “Ik ben verheugd me bij het sales-, marketing-, R&D- en technische team van Veeam te voegen om strategieën te ontwikkelen die zowel onze partners en alliances ten goede komen, als ervoor te zorgen dat we de beste dataprotectie en -herstel bieden. Ik bewonder het Veeam-merk en hun toewijding aan het kanaal en heb er alle vertrouwen in dat de afstemming en samenwerking die we creëren de weg vrij zal maken voor nog meer succes, naarmate Veeam zijn aanwezigheid in de enterprise-markt blijft vergroten.”

Lange carrière in het kanaal

Crandall werkt al haar hele carrière in het kanaal voor verschillende security-, netwerk- en cloudleveranciers. Ze startte haar carrière bij Connection, een leverancier van managementoplossingen voor de enterprise- en commerciële en publieke sector. Ze voegt zich bij Veeam na vier jaar bij Gigamon gewerkt te hebben, waar ze leiding gaf aan de wereldwijde channel- en alliance-organisatie, het partnerprogramma ontwikkelde en een integraal onderdeel was van de partner-first-strategie. Daarnaast hielp Crandall bij de lancering van het Gigamon Playbook, stimuleerde creatieve demand generation, ontwikkelde trainingsprogramma's en was onderdeel van de ontwikkeling van GMT-oplossingen die de omzet vergrootte.

“Met meer dan 35.000 partners is onze 100% partnergestuurde ecosysteem cruciaal voor ons succes”, zegt John Jester, Chief Revenue Officer (CRO) bij Veeam. “De benoeming van Larissa onderstreept het belang van onze partners. Ze heeft een bewezen passie, visie en staat van dienst in het leiden van programma’s en diverse teams naar meer succes op basis van samenwerking, afstemming en strategie. Veeam blijft zich ontwikkelen, maar het voor onze partners mogelijk maken om Veeam-oplossingen en door Veeam gedreven services op te bouwen, op de markt te brengen, te verkopen en te integreren, blijft een van onze grootste prioriteiten.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!