Witold Kepinski - 24 maart 2023

Manuela Roth wordt Global Channel & Key Account Manager Paessler AG

Manuela Roth wordt Global Channel & Key Account Manager Paessler AG image

Paessler AG, bekend van de monitoring software Paessler PRTG, kondigt met trots de aanstelling van Manuela Roth tot Global Channel & Key Account Manager aan. Met meer dan twintig jaar ervaring in key accountmanagement, business development en global channel management zal Manuela Roth een belangrijke rol spelen in de groei van Paessler’s channel business voor Paessler PRTG, inclusief de in 2023 verwachte speciale Industrial Internet of Things (IIoT)-oplossingen voor industriële omgevingen.

Komend jaar focust Paessler sterk op channel business en strategische samenwerkingen. Om klanten te voorzien van de beste monitoringsresultaten werkt Paessler aan verschillende gespecialiseerde productuitbreidingen die in 2023 op de markt komen. Één van deze uitbreidingen is de OPC Unified Architecture; een oplossing die consistente en goed beheerde monitoring tussen de werelden van OT en IT mogelijkmaakt.

“Ik ben verheugd dat Manuela ons team komt versterken”, zegt Helmut Binder, CEO van Paessler. “Manuelas kennis en holistische kijk op channel business is waardevol voor het bedrijf en onze klanten. Ons portfolio is constant aan het ontwikkelen en tegelijkertijd ondersteunen we onze channel partners via uitgebreide partnerprogramma’s. We werken samen met onze partners aan wederzijds vertrouwen.”

Manuela Roth heeft in verschillende channel-organisaties wereldwijd managementervaring opgedaan, zoals bij RS Components en Bechtle. Ze heeft een aantoonbare en indrukwekkende achtergrond in het managen van grote internationale channel partners. Roth is verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop, en zal zij de leiding nemen in het opbouwen van strategische relaties met Paessler’s channel partners en cross-regionale accounts. Met de expertise van Roth kan Paessler nieuwe hoogten bereiken en zijn activiteiten verder uitbreiden.

“Ik vind het een eer om bij het Paessler-team te komen en de kans te krijgen om bij te dragen aan de groei van de channelactiviteiten”, zegt Manuele Roth. “Zowel onze partners als onze klanten zijn verspreid over de hele wereld en Paessler bouwt al jaren aan een wereldwijd distributienetwerk. Het team is erg verwelkomend en ik kijk er naar uit om samen onze doelen te bereiken, en het succes van het bedrijf te bevorderen.”

Ondanks de tekorten aan mensen in de tech industrie wil Paessler zijn personeelsbestand in 2023 uitbreiden. Dit komt overeen met de lange termijn groeiplannen van het bedrijf. Ook zal het Paessler helpen om de beste IT-, OT- en IoT-monitoringsoplossingen aan te blijven bieden.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!