Wouter Hoeffnagel - 07 september 2022

Hyarchis stelt Thomas van Zuijlen aan als Chief Experience Officer

Hyarchis stelt Thomas van Zuijlen aan als Chief Experience Officer image

Thomas van Zuijlen (foto) is op 1 september gestart als Chief Experience Officer (CXO) van Hyarchis. Hij treedt ook toe tot de Raad van Bestuur. Van Zuijlen wordt verantwoordelijk voor het verbeteren van de customer experience in een tijd waarin Hyarchis verwacht snel te groeien.

Van Zuijlen is een ervaren facilitator en agile coach die heeft gewerkt voor internationale topmerken in het bankwezen (ABN Amro, DNB), de reissector (Schiphol, Otravo) en tech (LeaseWeb, WeTransfer, MessageBird) met een focus op agile productontwikkeling en organisatiecultuur. Van Zuijlen kent binnen de Europese scrum-gemeenschap een specialisatie op scale-ups en doelgerichte samenwerking.

Naast zijn werk in organisatieverandering was hij eerder spreker op evenementen als The Next Web, The Scrum Exchange, Agile Tour Vilnius, Aginext.io en Serverless Amsterdam.

Focus op de klant

"Hoe groter een bedrijf wordt, hoe groter ook het risico dat je de klant uit het oog verliest", zegt Van Zuijlen. "Mijn taak is om te zorgen dat we producten blijven ontwikkelen waar de klant om vraagt en dat onze productteams zicht blijven houden op waar ze het allemaal voor doen. Dit doe je met een iteratief proces, waarbij je voortdurend toetst waar je mee bezig bent en veel met andere afdelingen blijft samenwerken."

Adriaan Hoogduijn, CEO van Hyarchis zegt: "We zitten in een fase van snelle groei. Regulatory technology is momenteel een van de snelst groeiende markten binnen het fintech-ecosysteem. In deze fase is het belangrijk dat onze producten blijven voldoen aan de behoeften van een steeds groter wordende groep klanten. Met Thomas hebben we hiervoor de juiste persoon."

"Gelukkig is Thomas geen onbekende voor Hyarchis. Toen we in 2018 startten met onze eerste internationale locatie, was Thomas nauw betrokken bij het opzetten van de teams. Centraal hierbij stond het werken met meertalige teams op verchillende continenten in verschillende tijdzones. Sinds de start in 2018 is Thomas altijd nauw betrokken geweest bij Hyarchis. Hiernaast hebben we samen succesvol een nearshoring onderneming in de IT-sector opgezet. We zijn enorm blij dat hij nu aan boord komen om onze groei de komende jaren in goede banen te leiden."

Europese expansie

Met de komst van Thomas van Zuijlen bestaat de directie van Hyarchis uit twee personen. Later dit jaar wordt dit uitgebreid naar een vierkoppige directie. Op 1 november start een nieuwe Chief Commercial Officer en op 1 januari volgt een Chief Operating Officer.

De directie wordt verantwoordelijk voor de groei van Hyarchis in bestaande markten en voor de verdere internationalisering. Het domein van regulatory compliance in de financiële sector wordt toenemend op Europees niveau georganiseerd. Hyarchis verwacht hierdoor naast de Benelux verder te groeien in onder meer Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!