Witold Kepinski - 08 september 2022

Vincent Lagerweij wordt Sales Director MKB bij Ricoh

Vincent Lagerweij wordt Sales Director MKB bij Ricoh image

Ricoh heeft Vincent Lagerweij [43] per 5 september 2022 aangesteld als Sales Director voor het MKB. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en groei in de MKB-markt in samenwerking met alle partners. Vincent treedt met deze aanstelling tevens toe tot de Board van Ricoh Nederland.

Vincent heeft ruime ervaring in commercieel management-, business development- en business transformatie rollen bij toonaangevende bedrijven in de retail-, telecom- en energiebranche.

Met de komst van Vincent investeert Ricoh in de verdere groei van het MKB-segment. In nauwe samenwerking met alle partners, helpt hij MKB-klanten met hun transformatie naar een digitale werkomgeving. Hij gaat daarbij de verbinding maken tussen de kracht van de lokale partners en de sterkte van een dynamisch internationaal merk.

“Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij Ricoh. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage mag leveren aan dit prachtige merk en professionele teams. Met mijn expertise kan ik, samen met onze partners, MKB klanten helpen om succesvol te zijn in een snel veranderende markt.”, aldus Vincent Lagerweij, Sales Director MKB bij Ricoh Nederland.

Simac BW vierkant week 50 tm 52-2023 Comstor BW 11 tm 17 dec 2023
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!