Floris Hulshoff Pol - 29 september 2022

Zyxel benoemt Gemma van der Putten tot accountmanager BeLux

Zyxel benoemt Gemma van der Putten tot accountmanager BeLux image

Voor de Belgische en Luxemburgse markt heeft Zyxel Communications Gemma van der Putten aangesteld als accountmanager BeLux. Gemma Van der Putten (32) werkte eerder als internal accountmanager bij Tech Data, waar zij verantwoordelijk was voor de Vlaamse markt. Hier deed zij veel ervaring op in de commerciële verkoop.

"Haar uitstekende kennis van de Belgische markt en haar tweetaligheid (Frans en Vlaams) stelt haar in staat om de successen van Zyxel in België en Luxemburg verder uit te bouwen”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux.
Hij vervolgt: “Op basis van de eerdere successen in de BeNeLux is het tijd voor Zyxel om het volgende doel te stellen. Met een nieuwe accountmanager voor België en Luxemburg kunnen we de banden met het kanaal verder aantrekken en uitbouwen. We blijven samenwerken met onze partners om successen te behalen in de KMO in de BeLux."

Gemma van der Putten: “Het is van belang om in de BeLux het aantal partners uit te breiden en onze naamsbekendheid in het kanaal te vergroten. We leggen daarbij net als in Nederland de focus op onder meer hospitality, en onderwijsinstellingen. Ik verheug me op deze nieuwe fase in mijn carrière.”

Gemma werkt vanuit het Zyxel kantoor in Mechelen, België.

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 Insight BW 27-09 tm 04-10-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!