Witold Kepinski - 28 november 2022

Hendrika Willemse-Vreugdenhil publiceert handboek voor vrouwen

Hendrika Willemse-Vreugdenhil publiceert handboek voor vrouwen image

She in IT initiatiefnemer Hendrika Willemse-Vreugdenhil heeft haar nieuwe boek “KICK-ASS – het ultieme handboek voor ambitieuze vrouwen” gepubliceerd. Het betreft een interessant handboek voor vrouwen die een succesvolle carrière willen opbouwen maar daarnaast ook nog tijd overhouden voor een fijn privéleven.

Hendrika Willemse-Vreugdenhil was drie keer wereldkampioen en twee keer Europees kampioen karate. Dankzij die ‘kick-ass’ mentaliteit overwon ze tegenslagen en werd ze succesvol ondernemer in de IT. Ze heeft haar eigen IT-bedrijf opgebouwd en met succes verkocht en bekleedde daarna verschillende directie- en managementfuncties bij grote techbedrijven. Nu helpt ze als spreker en high performance coach bedrijven en professionals om ook topprestaties te leveren.

Nu is haar boek “KICK-ASS – het ultieme handboek voor ambitieuze vrouwen” (9789492790415) verschenen. Daarin bundelt ze al haar lessen als topsporter, als vrouw in de IT-wereld én als high performance coach. Want Hendrika weet als geen ander dat je met ambitie, discipline en doorzettingsvermogen uitzonderlijke resultaten kunt bereiken.

Haar boek helpt andere vrouwen om zichzelf krachtiger te presenteren, slimmer te werken en optimaal te presteren zonder gestrest te raken. Het boek krijgt een ‘gouden’ omslag omdat Hendrika vindt dat vrouwen vaker voor goud moeten gaan.

Samenvatting

Wil jij een succesvolle carrière opbouwen maar daarnaast ook nog tijd overhouden voor een fijn privéleven? Wil jij op de toppen van je kunnen presteren zonder gestrest te raken? Dan is dit complete en praktische handboek geschreven voor jou! Dankzij de vele inzichten en adviezen creëer je meer structuur en rust en heb je meer energie en succes. Lees dit boek en haal ook het maximale uit jezelf en je leven!

– Je ontdekt waar jij goed in bent, zodat je jezelf kunt onderscheiden en vanuit jouw kracht kunt werken en leven.
– Je krijgt inzicht in jouw passie en motivatie, zodat je concrete doelen kunt stellen die je ook echt kunt realiseren.
– Je leest hoe je een krachtige en positieve mindset kweekt, die jou helpt om succesvol, gelukkig en weerbaar te zijn.
– Je leert welke tools je kunt inzetten om efficiënter en effectiever te werken, zodat je dagen meer rust en structuur krijgen en je niet meer wordt geleefd door de agenda van anderen.
– Je wordt meester over je energieniveau zodat je elke dag ruim voldoende energie hebt om je plannen uit te voeren.
– Je ontdekt welke essentiële skills je moet ontwikkelen om jezelf krachtig te positioneren en presenteren.

Je krijgt praktische tips, waardevolle oefeningen en toegang tot templates zodat je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen!

Het boek kan besteld worden op bol.com en op managementboek.nl.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!