Witold Kepinski - 19 december 2022

Freshworks benoemt Martijn Simons tot GM Benelux en Nordics

Freshworks benoemt Martijn Simons tot GM Benelux en Nordics image

Freshworks kondigt de benoeming van Martijn Simons tot General Manager voor Benelux en Nordics aan. Met deze aanstelling versterkt het internationale bedrijf zijn Europese managementteam, dat tot doel heeft bedrijven te ondersteunen met gebruiksvriendelijke marketing-, sales-, helpdesk- en IT-oplossingen.

Martijn Simons brengt meer dan 20 jaar internationale ervaring in business en IT met zich mee. In eerdere rollen was hij succesvol in het realiseren van groei door digitale transformatie in sales, customer service, marketing, finance en HR. Simons heeft een bewezen trackrecord in het verbeteren van datagedreven processen waarmee organisaties de klanttevredenheid optimaliseren, operationele efficiency verhogen en bedrijfsgroei mogelijk maken.

Voordat Simons in dienst trad bij Freshworks, was hij ruim 16 jaar werkzaam bij Salesforce, waar hij onder andere heeft gewerkt in de functies Regional Vice President Service Cloud en Senior Regional Vice President Sales for Manufacturing, Automotive and Consumer Packaged Goods.

Martijn Simons, General Manager Benelux en Nordics: “Ik verheug me op deze fantastische uitdaging om mijn kennis en ervaring in te zetten bij Freshworks, dat met een visie op innovatie en een verfrissende aanpak het softwarelandschap benadert. Ik kijk ernaar uit om samen met het Freshworks-team onze klanten een hoogwaardig en betaalbaar alternatief in de markt te bieden en verdere groei in de Benelux en Nordics regio te realiseren."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!