Witold Kepinski - 22 maart 2023

Karen van der Zanden stopt als Directeur van IT Circle Nederland

Karen van der Zanden heeft besloten om na ruim 6 jaar afscheid te nemen als Directeur van IT Circle Nederland. Dit meldt IT Circle in een nieuwsbrief aan haar leden. Karen de Ryck van der Gracht wordt nu de nieuwe Algemeen Directeur.

Karen van der Zanden stopt als Directeur van IT Circle Nederland image

Karen van der Zanden: "Er staat een prachtige community met een mooi online platform CLICK, veel online, hybride en ook weer fysieke bijeenkomsten. Een ervaren en enthousiast team. Een volle event agenda en enthousiaste reacties. Oftewel, alle ingrediënten zijn aanwezig om nog vele leerzame en inspirerende bijeenkomsten te gaan organiseren in de toekomst. Een mooie toekomst voor deze prachtige community!"

"Voor nu wil ik iedereen vooral ontzettend bedanken voor de samenwerking de afgelopen jaren. Een succesvolle community maak je met elkaar. Dank voor jullie vertrouwen en alle bijdragen aan het succes van IT Circle Nederland."

Corné Mulders, voorzitter van het landelijk bestuur van de IT Circle: “Karen heeft de afgelopen jaren de IT Circle een enorme boost gegeven. De hoeveelheid events en de waardering van deze events zijn prachtig. We zijn als bestuur Karen dan ook zeer dankbaar voor haar drive en prestaties en wensen haar veel succes bij de volgende stap in haar carrière.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!