Witold Kepinski - 01 februari 2017

Axis stelt Ernst Westerhoff aan als Business Development Manager Toegangscontrole

Axis stelt Ernst Westerhoff aan als Business Development Manager Toegangscontrole image

Axis Communications heeft Ernst Westerhoff toegevoegd aan het Business Development Team en versterkt daarmee de expertise op het gebied van toegangscontrole. Axis is vanaf 2013 actief in dit veelbelovende marktsegment met netwerkgebaseerde deurcontrolesystemen en heeft sindsdien meerdere innovatieve oplossingen geïntroduceerd. De Zweedse fabrikant biedt zijn partners en eindgebruikers zo een brede keuze aan oplossingen en integratiemogelijkheden.

Ernst Westerhoff (46) heeft bewezen ervaring in de markt en op het gebied van fysieke toegangscontrole. Bij ondernemingen als SmartSD, Allegion/Interflex en SIEMENS heeft hij een schat aan kennis opgebouwd. Hij was daar onder meer verantwoordelijk voor Business Development, Product Management en de verkoop van toegangscontroleproducten.

"Ik vind het fantastisch dat Ernst Westerhoff ons team komt versterken. Het is goed dat onze partners en eindklanten voortaan bij zo'n doorgewinterde expert terecht kunnen. De combinatie van toegangscontrole en videobeveiliging stelt ons in staat onze klanten innovatieve totaaloplossingen te bieden. Dit vormt een verdere stap in de ontwikkeling van onze onderneming tot aanbieder van totaaloplossingen, ook op dit gebied”, aldus Edwin Beerentemfel, Manager Business Development bij Axis Communications.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!