Wouter Hoeffnagel - 12 februari 2019

Interxion stelt Eric Thompson aan als Quality Manager

Interxion, leverancier van carrier en cloud neutrale datacenterdiensten, stelt Eric Thompson (46) aan als nieuwe Quality Manager. Thompson wordt verantwoordelijk voor het voldoen aan de industrie standaarden van de Interxion datacenters in Nederland en audits van klanten en overheidsinstellingen.

De 46-jarige Thompson heeft meer dan twintig jaar ervaring als kwaliteitsprofessional en werkte hiervoor onder andere voor fabrikanten in de automotive (ITW Global Automotive) en fast moving consumer goods industrie (SC Johnson). Ook bij deze werkgevers was hij verantwoordelijk voor het voldoen aan strenge eisen op het gebied van productie, milieu en veiligheid. Thompson was bovendien betrokken bij talloze verbeterprojecten en implementeerde onder andere de lean-principes om verspilling in het productieproces tegen te gaan.

'Leuke uitdaging'

"Interxion hanteert ontzettend hoge kwaliteitseisen en standaarden. Het is echt een A-merk in de wereld van de datacenters. Het wordt mijn uitdaging om Interxion naar een nog hoger niveau te tillen. Een ontzettend leuke uitdaging waar ik graag mijn tanden in zet", aldus Thompson.

"Thompson is een welkome versterking van het team", stelt Koenraad Zirkzee, Operations Director van Interxion Nederland: "Met hem aan boord gaan we ervoor zorgen dat Interxion niet alleen de huidige hoge kwaliteitseisen hanteert, maar ook zo efficiënt mogelijk werkt. Dat geeft onze mensen weer tijd om andere zaken aan te pakken en de lat nog hoger te leggen."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!