Redactie - 06 maart 2019

Nmbrs stelt Leon Bedaux aan als Chief Operations Officer

Nmbrs stelt Leon Bedaux aan als Chief Operations Officer image

Leon Bedaux, voormalig director IT bij KPN, is sinds februari 2019 de nieuwe Chief Operations Officer (COO) van Nmbrs, leverancier van HR- en payrollsoftware. Bedaux is in het vijfkoppige managementteam van Nmbrs verantwoordelijk voor de kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie van het bedrijf. Als COO van Nmbrs gaat hij de activiteiten van het bedrijf bewaken en duurzame groei stimuleren.

In de afgelopen tien jaar is Nmbrs uitgegroeid tot één van de grootste HR- en payrollsoftwareleveranciers van Nederland. Na het succesvol uitrollen van de software in Nederland en Zweden is Nmbrs er nu klaar voor om de rest van Europa te veroveren.

Bedaux koos voor Nmbrs vanwege de langetermijnvisie en de manier waarop het bedrijf zijn groeiambities wil verwezenlijken: “Nmbrs begrijpt dat het bij organisaties draait om mensen. De duurzame groei van een bedrijf en tevreden klanten gaan hand in hand met de groei van zijn medewerkers. Nmbrs heeft ambitieuze plannen en ik ben blij dat ik de kans krijg om als COO en mede-eigenaar, deze ambities vanuit de sterke visie van de organisatie te helpen verwezenlijken.”

Een van de belangrijkste redenen voor Nmbrs om Bedaux aan te stellen, is om zonder externe investeerders op een schaalbare manier internationaal te blijven groeien. Michiel Chevalier, CEO en oprichter van Nmbrs, is dan ook erg verheugd met de komst van Bedaux: “De expertise, ervaring en energie van Leon komen goed van pas om de ambities van Nmbrs na te jagen en waar te maken, zonder de kwaliteit van onze producten en onze cultuur, waarden en afhankelijkheid te verliezen.”

Bedaux was sinds 2000 werkzaam bij KPN en de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de interne IT en digitale transformatie van KPN. Daarnaast coacht hij verschillende internationale organisaties bij hun transformatie-uitdagingen en is hij een veelgevraagd keynotespreker op het gebied van digitale en bedrijfstransformaties.

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 SLTN Vierkant
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!