Wouter Hoeffnagel - 08 april 2022

Anna Valkenburg start als Channel Manager bij Bexter

Anna Valkenburg start als Channel Manager bij Bexter image

Anna Valkenburg (foto) start per 8 april als Channel Manager bij Bexter. Valkenburg gaat zich onder meer richten op het verder uitbouwen van het resellerkanaal. Ook wil zij samen met haar collega's en gebruikers van de software van Bexter bijdragen aan een beter milieu.

Valkenburg wijst op de focus van de software van Bexter op circulariteit en duurzaamheid en noemt dit een maatschappelijke verantwoordelijkheid waaraan zij graag deelneemt. "Daarnaast richt Bexter zich voornamelijk op Pooling, Industry&Manufacturing, Foodindustrie, Logistics en Floriculture en vooral dat laatste spreekt mij als bewoner van de Bollenstreek heel erg aan. Ik kijk er naar uit om samen te mogen gaan werken met mensen met dezelfde passies en idealen", schrijft Valkenburg aan de redactie.

Bexter is ontwikkelaar van TrackOnline, een duurzame en circulaire oplossing voor asset management. De oplossing ondersteunt het inboeken van bonnen tot het real time traceren van allerlei zaken met verschillende technieken, zoals RFID en IoT. Het realiseren van efficiëntie, effectiviteit en besparing staat hierbij centraal. Daarnaast heeft Bexter een mobiele emballage applicatie ontwikkeld voor boomkwekers met boomkwekers: Returnz. Met deze app hebben kwekers real-time inzicht in hun karrenstromen en kunnen zij veel efficiënter werken.

Open Line BW 06-06 tm 13-06-2023 NTT BW start 31-5 TM 14-6
ALSO CTV BW 06-06-2023 t/m 15-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!