Witold Kepinski - 23 juni 2022

Marina Bergmans wordt Senior Sales Executive TIE Kinetix Benelux

Marina Bergmans wordt Senior Sales Executive TIE Kinetix Benelux image

TIE Kinetix, speler in digitalisering van de toeleveringsketen, is verheugd om aan te kondigen dat Marina Bergmans is toegevoegd aan het Benelux team als nieuwe Senior Sales Executive.

Marina Bergmans heeft meer dan 15 jaar sales ervaring, waarvan meer dan 7 jaar ervaring in EDI. Voordat zij in dienst is getreden bij TIE Kinetix, heeft zij verschillende functies vervult in verkoop, business development en project management bij diverse internationale cloud georiënteerde software bedrijven in Nederland, waaronder The DOC en OMS International.

Als Senior Sales Executive in de Benelux brengt Marina een prestatiegerichte verkoopaanpak mee naar TIE Kinetix, evenals een sterke betrokkenheid bij de klant. Zij is verantwoordelijk voor het stimuleren van het zakelijk succes van TIE Kinetix door het uitvoeren van een sterke en duurzame verkoopstrategie. Haar belangrijkste doel is om leads en prospects om te zetten in betaalde gebruikers van TIE Kinetix's Software-as-a-Service FLOW Partner Automation platform. Marina's jarenlange ervaring met EDI en B2B & B2G data-uitwisseling zal TIE Kinetix helpen de doelstelling te bereiken om steeds meer klanten succesvol hun digitale transformatie te laten realiseren.

Arjan Sloot, Country Manager van TIE Kinetix Nederland zegt: “Marina's achtergrond in EDI en sales ervaring is precies wat TIE Kinetix zoekt in een medewerker, waardoor Marina echt een waardevolle aanwinst is voor ons team. We zijn ervan overtuigd dat haar succes in sales een impact zal hebben op het succes van TIE Kinetix.”

Marina Bergmans zegt: “Het was een eenvoudige beslissing om voor TIE Kinetix te kiezen. TIE Kinetix heeft een duidelijke visie op de toekomst en het FLOW Partner Automation platform is bijzonder goed doordacht. Met behulp van mijn kennis en ervaring in EDI kijk ik er naar uit om, samen met mijn nieuwe team, klanten te helpen en te inspireren op hun reis naar 100% digitalisering van de supply chain.”

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!