Witold Kepinski - 26 augustus 2022

Dick Geheniau is Business Unit Manager Security bij Tech Data

Dick Geheniau is Business Unit Manager Security bij Tech Data image

Tech Data, a TD SYNNEX Company, kondigt aan dat met ingang van 17 augustus Dick Geheniau bij onze organisatie is gestart als Business Unit Manager Security. In deze functie rapporteert hij aan Patrick Steenssens, die interim de rol van Director Advanced Solutions Nederland vervult, naast zijn functie als VP Benelux bij Tech Data.

Dick heeft inmiddels 30 jaar ervaring in security waarin hij diverse mooie trajecten heeft doorlopen en successen heeft behaald. Alvorens bij Tech Data aan de slag te gaan, is Dick werkzaam geweest als Managing Partner bij Tripple-A en als Partner bij The CloudLab en IPification. Daarvoor heeft Dick onder meer gewerkt bij Matrix42, Nuvias Group, Kaspersky Lab en Gemalto. Met zijn ruim aanwezige kennis en ervaring heeft Tech Data er het volste vertrouwen in dat Dick samen met het securityteam op succesvolle wijze onze securitystrategie verder zal gaan ontwikkelen en realiseren.

Patrick Steenssens, VP Benelux en interim Director AS Nederland, onderschrijft de aanstelling: “Dick heeft een goedgevulde rugzak aan ervaring in het securitydomein, waardoor ik ervan overtuigd ben dat hij de perfecte gids en leider is voor ons securityteam om onze footprint in dit domein structureel uit te breiden.“

Dick is enthousiast over zijn start bij Tech Data en legt uit: “Tech Data heeft grootse plannen om hun cybersecurity footprint in de Benelux verder te vergroten. Het is voor mij een mooie uitdaging om hier samen met het securityteam vorm aan te geven.” Hij vervolgt: “De afgelopen twee jaar van hybride werken en de nieuwe NIS wetgeving hebben er mede voor gezorgd dat cybersecurity door het management als topprioriteit is bestempeld. Een sterke securitypropositie kan tevens gezien worden als business enabler voor license upsell en digitale transitie naar de cloud.” Om aan te geven hoe hij de rol van zijn team ziet, vertelt hij tot slot: “Onze security-experts staan klaar om collega’s te ondersteunen in het verder vertalen van security binnen hun propositie. En uiteraard zijn we er voor een gericht advies en service naar onze partners”.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!