Witold Kepinski - 06 juni 2023

Infinigate Group benoemt Simon England tot Chief Growth Officer

De Infinigate Group heeft, na weer een jaar van dubbelcijferige groei, Simon England, voormalig CEO van de Nuvias Group, aangesteld als Chief Growth Officer, om de aanhoudende snelle ontwikkeling van de EMEA value-add distributeur te orkestreren.

Infinigate Group benoemt Simon England tot Chief Growth Officer image

De rol is gericht op het mogelijk maken en behouden van Infinigate's boven het marktgemiddelde, dubbelcijferige groeipercentage, dat de expansie van het bedrijf de afgelopen vijftien jaar heeft aangewakkerd.

Simon is ideaal gepositioneerd om deze missie te leiden, nadat hij Nuvias sinds 2019 door een opschalingsfase heeft geleid, vervolgens de overname van Nuvias door Infinigate in 2022 heeft ondersteund en meest recentelijk heeft opgetreden als adviseur van de CEO van de Infinigate Group. Simon heeft uitgebreide ervaring in Value Added Distribution in heel Europa en bekleedt strategische leiderschapsposities om multinationals op te schalen, leiderschapsteams op te bouwen en op elkaar af te stemmen en groei en financiële prestaties te stimuleren voor toonaangevende organisaties zoals Ingram Micro, Westcon-Comstor en Tech Data-Synnex .

In zijn nieuwe rol zal Simon middelen, teams en processen binnen het Infinigate Group-territorium orkestreren, focussen en afstemmen om groei te verzekeren, niet alleen voor het bedrijf, maar zoals impliciet in de kernwaardepropositie van Infinigate, voor zijn kanaal- en leverancierspartners. Hij zal nauw samenwerken met regionale managers om de missie 'Spark your Growth' van Infinigate mogelijk te maken, waarbij hij groepsbrede verantwoordelijkheid op zich neemt voor Vendor Strategy en Portfolio Development, Cloud Services, Professional Services, Marketing en Branding, Reseller Strategy en Analytics.

“Ik ben verheugd om deel uit te maken van de volgende ontwikkelingsfase van dit buitengewone bedrijf nadat ik nauw betrokken was bij de fusie van de bedrijven die nu deel uitmaken van de Infinigate Group. Ik weet dat het potentieel aanwezig is om een ​​gewaardeerde groeifactor te zijn voor onze partners, door onze diepgaande expertise op het gebied van cyberbeveiliging, veilige netwerken en veilige cloud toe te passen, prioriteiten voor bedrijven van elke omvang”, aldus Simon England.

Klaus Schlichtherle, CEO van de Infinigate Group zegt: “Groei vormt de essentie van onze strategie. Het is ons uiteindelijke doel, onze belofte aan iedereen die met ons samenwerkt. Onze leveranciers, partners en investeerders. Groei is onze constante trend en overtreft het industriegemiddelde met een gemiddelde groei van 25% en we zijn van plan die trend voort te zetten. Daarom ben ik verheugd om dit kernonderdeel van de Infinigate-strategie toe te vertrouwen aan Simon, die een uitstekende staat van dienst heeft in het stimuleren van impact en het leveren van resultaten, en de ervaring en het vermogen om ons naar de volgende uitbreidingsfase te leiden”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!