Witold Kepinski - 28 juni 2023

Marvin Korthout wordt Director of Enterprise Sales Jabra Benelux

Jabra, speler in persoonlijke geluidstechnologie en hybride werkoplossingen, stelt Marvin Korthout aan als Director of Enterprise Sales Benelux.

Marvin Korthout wordt Director of Enterprise Sales Jabra Benelux image

In zijn nieuwe functie draagt Korthout de eindverantwoordelijkheid voor de gehele Benelux-regio en geeft hij leiding aan alle divisies, waaronder Channel, Strategic Alliances, Distributie en Large Enterprise. 

Om de groei en ontwikkeling van Jabra binnen de Benelux-regio te ondersteunen, was een nieuwe rol nodig. Korthout is de uitgelezen kandidaat om die te bekleden, het team aan te sturen en de focus van Jabra verder te vergroten in zowel de audio- als de videomarkt, inclusief de lancering van nieuwe services en het versterken van de relatie met partners en eindklanten. 

Met zijn gedreven, resultaatgerichte aanpak en constante streven naar groei, heeft Korthout zich bewezen als een waardevolle kracht binnen Jabra gedurende zijn acht jaar dienstverband. Hij begon zijn carrière als Channel Account Manager waarbij hij zijn kennis heeft ingezet om succesvol team management te implementeren, en groeide door tot director. Die ruime ervaring met business en people management neemt hij nu mee naar zijn nieuwe functie. Groei in regio, sterkere partnerschappen 

"In een zeer volwassen markt als de Benelux-regio streven we ernaar om onze focus te versterken en groei te stimuleren", zegt Marvin Korthout, Director of Enterprise Sales Benelux bij Jabra. "De nadruk ligt op het vergroten van ons marktaandeel in de audio- en videomarkt en het versterken van de positie in de SME-eindgebruikers-markt. Ook willen we nog intensiever samenwerken met onze huidige channel partners en het SME-partnerkanaal verder optimaliseren. Ik heb er heel veel zin in om met het team die ontwikkeling verder vorm te geven, nieuwe klantgroepen aan te boren en de loyaliteit van partners en eindklanten te versterken.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!