Wouter Hoeffnagel - 04 juli 2023

Natascha van Beek benoemd tot HR-directeur bij Sogeti

De 43-jarige Natascha van Beek (foto) start met ingang van deze maand als HR-directeur van IT-dienstverlener Sogeti in Nederland. Ze is afkomstig van Hays Nederland waar Van Beek bijna vier jaar actief was als Director People & Culture. In haar nieuwe rol bij Sogeti maakt ze deel uit van het directieteam en volgt Miranda van Putten op.

Natascha van Beek benoemd tot HR-directeur bij Sogeti image

Van Beek startte in 2005 haar loopbaan als accountmanager detachering bij Yacht. In 2010 maakte ze bij deze recruiter de overstap van sales naar HR. Vanaf 2016 was ze als zelfstandige interim HR-manager actief bij onder andere Buyflex, Valtech, Dechra Pharmaceuticals, Schouten Global en VodafoneZiggo. In 2019 kwam ze in dienst bij recruiter Hays Nederland verantwoordelijk voor onder andere de herinrichting van het HR-team en het herstructureren van verschillende andere organisatieonderdelen.

Ook heeft Van Beek veel vrijwilligerswerk gedaan ter ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen en jongeren bij organisaties zoals Make-a-Wish en JINC. In 2002 heeft ze haar studie International Management & Consultancy for Tourism (NHTV) in Breda succesvol afgerond. Van Beek is getrouwd en heeft twee kinderen.

Optimale werkbeleving, diversiteit en inclusie

“Uiteraard zijn wij erg blij met de komst van Natascha. Zowel haar uitgebreide HR- als business-ervaring komen uitstekend van pas in haar nieuwe functie. Ze gaat invulling geven aan verdere ontwikkeling van onze Sogetisten en hun optimale werkbeleving, diversiteit en inclusie. Ik kijk uit naar een hele fijne samenwerking,” vertelt Joost Ramaekers, Head of Sogeti in Nederland.

“De no-nonsense mentaliteit van Sogeti gecombineerd met een gedreven HR-team spreken me enorm aan in deze nieuwe functie. Sogeti is een bedrijf met veel getalenteerde mensen. Mijn uitdaging is iedereen zo goed mogelijk thuis te laten voelen met een voortdurend perspectief op nieuwe kansen,” zegt Natascha van Beek, nieuwe HR-directeur bij de IT-dienstverlener.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!