Witold Kepinski - 13 september 2023

BeSharp Experts versterkt team met Managing Partner Kevin Pastor

BeSharp Experts, een adviesbureau gespecialiseerd in het maximaliseren van Microsoft software-investeringen, heeft haar team versterkt met de benoeming van Kevin Pastor als de nieuwe Managing Partner, verantwoordelijk voor Sales & Marketing.

BeSharp Experts versterkt team met Managing Partner Kevin Pastor image

Met meer dan twee decennia ervaring in de software- en licentiewereld, voegt Kevin Pastor waardevolle kennis toe aan BeSharp Experts. Hij heeft diverse functies bekleed gedurende zijn loopbaan, variërend van licentiespecialist tot het vervullen van sales en marketing gerelateerde (management)functies.

Met deze benoeming zal Kevin Pastor verantwoordelijk zijn voor de sales & marketing activiteiten van BeSharp Experts. Zijn expertise en bewezen staat van dienst maken hem tot een waardevolle aanwinst voor het team, en hij zal bijdragen aan de verdere groei en het succes van het bedrijf.

Hoewel BeSharp Experts nog in de opstartfase verkeert, zijn we vastberaden om, dankzij de ruime ervaring en expertise van onze Managing Partners, Wim Zuman (Professional Services), Marcus Meekel (Finance & Operations), en nu Kevin Pastor (Sales & Marketing), uit te groeien tot een dominante speler in de wereld van licentie- en cloudoptimalisatie.

Kevin Pastor deelt zijn enthousiasme: "Ik ben verheugd om deel uit te maken van het BeSharp Experts-team en kijk ernaar uit om onze positie in de licentie en cloud optimalisatiebranche verder te versterken. Samen zullen we nieuwe hoogten bereiken en onze klanten voorzien van het beste advies."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!