Witold Kepinski - 21 september 2023

Trengo verwelkomt Marili 't Hooft-Bolle als nieuwe CEO

Trengo, een Nederlands Customer Engagement Software bedrijf, kondigt de benoeming van Marili 't Hooft-Bolle als nieuwe Chief Executive Officer (CEO) aan, met ingang van 1 september 2023. Marili neemt het stokje over van Patrick Meutzner, die sinds 2020 CEO van het bedrijf is en nu de rol van Trengo's eerste Chief Product Officer (CPO) vervult.

Trengo verwelkomt Marili 't Hooft-Bolle als nieuwe CEO image

Met deze wisseling van de wacht stuurt Trengo op innovatie door middel van Artificial Intelligence-producten en -features, om de positie binnen de consumenten- en professionele dienstensector te verstevigen.

Marili heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van Software as a Service (SaaS) en zal het bedrijf begeleiden bij de nieuwe strategie. Marili heeft gediend als Chief Operating Officer (COO) bij WeTransfer en COO bij inSided, later overgenomen door Gainsight. Bij Gainsight was ze Managing Director. Momenteel is ze lid van de adviesraad van TomTom en sinds april 2023 is ze interim COO van Trengo. Haar uitgebreide ervaring en visionaire leiderschap maken haar de ideale persoon om Trengo in het nieuwe tijdperk van groei en innovatie in te leiden.

"Ik ben dankbaar en er klaar voor om de rol van CEO bij Trengo op me te nemen", zegt Marili. "We hebben een uitzonderlijk en zeer divers team, een sterke productbasis en een schatkist aan mogelijkheden voor ons liggen." Haar visie voor de toekomst van Trengo is gericht op het toevoegen van waarde door middel van Artificial Intelligence producten en features. "Ik wil innovatie stimuleren met onze software, met name de focus leggen op automatisering en Artificial Intelligence-features die werk makkelijker maken, en Trengo positioneren als leider voor consumenten- en professionele diensten."

Het is deze visie die haar drijft tot het veroveren van het grootste Europese marktaandeel van bedrijven in consumentendiensten. Ze zet zich in om een bedrijfscultuur van innovatie, samenwerking en prestaties te stimuleren, terwijl ze het bedrijf voor de komende vijf jaar klaarstoomt voor een klantgerichte strategie. "Of je nu diensten voor de auto-industrie of fitness aanbiedt, in de kern van klantgesprekken vinden we dat repetitieve taken geautomatiseerd kunnen worden en workflows vereenvoudigd kunnen worden door onze nieuwe productaanbiedingen. Daarom willen wij de oplossing zijn om bedrijven te helpen zinvolle conversaties met klanten mogelijk te maken."

Van Chief Executive naar Chief Product Officer

Overgaand CEO Patrick heeft door de jaren heen een enorm belangrijke rol gespeeld in het succes van Trengo. Onder zijn leiding heeft het bedrijf meer dan $36 miljoen aan privaat durfkapitaal opgehaald, wereldwijd meer dan 3.400 klanten verworven en is het sinds de oprichting in 2017 gegroeid naar meer dan 100 medewerkers.

De overgang naar een nieuwe CEO en de onthulling van de innovatieve bedrijfsstrategie markeren een spannend hoofdstuk in de geschiedenis van Trengo. Het hele bedrijf is enthousiast over de kansen die er liggen en is vastbesloten om de visie van het bedrijf hoog te houden, want: Customer delight. Always. Wins.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!