Witold Kepinski - 29 september 2023

Andreas Kuhn wordt CFO van ALSO

De Raad van Bestuur van IT-distributeur ALSO benoemt per 1 oktober 2023 Andreas Kuhn (42), afgestudeerd bedrijfseconoom en registeraccountant, als de nieuwe CFO voor het bedrijf. Hij zal tevens lid zijn van de Groepsdirectie. Zijn carrière bij ALSO begon bijna twaalf jaar geleden. Door zijn huidige functie is hij zeer bekend met alle details van het monitoren en beheren van de prestaties van het bedrijf.

Andreas Kuhn wordt CFO van ALSO image

Zijn plaatsvervanger wordt Anja Steiner (34), Master of Advanced Studies Corporate Finance, die al enkele jaren zeer succesvol werkzaam is in diverse functies bij ALSO. Momenteel is zij als Regionaal Financieel Directeur voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verantwoordelijk voor de financiën van de grootste regio.

Andreas Kuhn kan rekenen op een zeer bekwaam team om de financiën te beheren. Ervaren experts op gebieden als kredietcontrole, treasury, valuta- en voorraadbeheer zullen met hem samenwerken om de financiële ontwikkeling van de technologieleverancier en de digitalisering van de divisie te stimuleren.

De vorige CFO, Ralf Retzko, verlaat het bedrijf in onderling overleg en onder de beste voorwaarden. Ook na boekjaar 2023 zal hij er als adviseur nauw aan verbonden blijven.

Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG (SIX: ALSN): “Ralf Retzko heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van ons uitstekende team. Wij danken hem voor het buitengewone werk dat hij de afgelopen jaren heeft verricht. Hij wordt opgevolgd door Andreas Kuhn, een financieel expert die ook ruime ervaring heeft in het werken met de Zwitserse beurs en investeerders. De nieuwe benoeming is een nieuwe mijlpaal in de generatiewissel van het managementteam van het bedrijf.”

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!