Witold Kepinski - 21 november 2023

Eraneos trekt leider in digitale transformatie Andrew de la Haije aan als Partner

Eraneos versterkt zijn focus op Data & AI-competenties met het aantrekken van Andrew de la Haije, een toonaangevend executive en leider in digitale transformatie.

Eraneos trekt leider in digitale transformatie Andrew de la Haije aan als Partner image

Als internationaal expert op het gebied van grootschalige, digitale transformaties in diverse sectoren, gaat Andrew klanten van Eraneos het optimale laten halen uit Data & AI transformaties. De kracht van Eraneos ligt hierbij in het samenbrengen van business strategie en een diepgaande technische expertise. Onderwerpen als strategie, governance, security en implementatie zijn integraal onderdeel van de geboden oplossingen. Andrew de la Haije komt als partner naar Eraneos om een leiderschapsrol op zich te nemen met een focus op strategische Data & AI-initiatieven binnen de internationale Eraneos Group.

Hiermee zal Eraneos zijn toch al sterke capaciteiten op het gebied van Data & AI een extra impuls geven en zowel lokale als internationale klanten laten profiteren van een portfolio die toegang biedt tot complexe digitale transformaties. Andrew de la Haije zal een leidende rol vervullen bij een aanzienlijke uitbreiding van deze diensten in alle Eraneos-markten. Gebruikmakend van zijn aanzienlijke kennis en connecties in de sector zal hij zich, samen met de digitaliseringsexperts en consultants van de Eraneos Group, richten op het realiseren van een uitgebreid portfolio met datagedreven digitale trajecten.

“De combinatie van management consulting en diepgaande kennis van technologie op het gebied van Data & AI, Cloud en Security, stelt ons in staat klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Daarbij is de aanpak van Eraneos gericht op het ontwikkelen van een passende strategie, het ontwikkelen van business cases, de technische implementatie, en de vaak onderschatte verankering binnen de organisatie. Het tweede aspect waar Eraneos zich mee onderscheidt is de mogelijkheid lokaal en internationaal te opereren. Daar waar schaalbaarheid en internationalisering van onze klanten exponentieel toe nemen, kan Eraneos putten uit een pool van 1.100+ internationaal opererende experts.” Andrew de la Haije, Partner, Eraneos Group.

“Eraneos wil zijn klanten laten profiteren van een volledig spectrum aan kennis en expertise, dat nodig is om vorm te geven aan een succesvol digitaliseringstraject – van de strategieontwikkeling tot en met de implementatie. Voor de toekomst van onze klanten, ons bedrijf en onze mensen is het van belang dat wij een krachtige internationale Data & AI-voetafdruk opbouwen en deze beproefde expertise benutten om samen met onze klanten digitale transformatietrajecten te ontwikkelen. We heten Andrew de la Haije dan ook van harte welkom. Met zijn ambitie, mindset en ervaring in het opbouwen van internationale praktijken is hij de juiste persoon om onze ontwikkeling actief vorm te geven en te versnellen.” Maurice Boon, Managing Partner, Eraneos.

Andrew de la Haije heeft ruim 25 jaar ervaring in de publieke en private sector met het leiden van grootschalige digitale transformaties en technologische initiatieven, van strategieontwikkeling tot en met implementatie. Als lid van diverse raden van commissarissen, adviesraden en c-suites beschikt Andrew over unieke expertise en inzichten in de praktische problemen waarmee hedendaagse internationale organisaties te maken krijgen bij opschaalprocessen en transformaties in het digitale landschap. Hij benut zijn expertise om strategieën te ontwikkelen en bedrijfsprestaties te optimaliseren voor toonaangevende multinationals in opkomende en ontwikkelde markten.

Met het aantrekken van Andrew de la Haije onderstreept Eraneos de strategie om zijn internationale voetafdruk voor digitale transformatie verder te verbreden. Zijn komst volgt op de aankondiging van Eraneos Group over het aantrekken van Carlo Gebhardt als Strategic Cyber Security Initiative Lead per 3 oktober 2023.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Comstor BW en BN 5 dec tm 17 dec 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!