Witold Kepinski - 22 december 2023

Eef de Klerk benoemd tot Directeur Innovatie bij Enginia

Enginia verwelkomt Eef de Klerk als de nieuwe Directeur Innovatie. Deze aanstelling sluit aan op de strategie van Enginia om bedrijven te ondersteunen in het realiseren van digitalisering.

Eef de Klerk benoemd tot Directeur Innovatie bij Enginia image

 Eef’s zijn expertise in ontwerp-, productieprocessen en software ontwikkeling zal hier van grote waarde zijn. 

Eef zal zich richten op het creëren van innovatieve oplossingen met Mendix. Dit in combinatie met de eigen applicaties op Solid Edge en Teamcenter. Van procesoptimalisatie tot klantportalen, inclusief geavanceerde technologieën zoals machine learning en AI behoren tot de opties.

Bedrijven in de maakindustrie adopteren steeds meer IT-oplossingen die de efficiëntie stroomlijnen, middelen optimaliseren en daardoor omzet verhogen. Door het inzetten van Mendix bij bedrijven in de maakindustrie wordt de weg vrijgemaakt voor een volledige Industrie 4.0 gedachte. Mendix, het lowcode platform, maakt het mogelijk om versnelt software te ontwikkelen voor eigen producten en processen. Deze kan door de uitgebreide Community en Marketplace met alle bestaande software systemen worden verbonden.

“Enginia wil dat de Nederlandse Maakindustrie optimaal innoveert, zodat ieder maakbedrijf de ruimte heeft zich te ontwikkelen tot een Industrie 4.0 bedrijf. De benoeming van Eef de Klerk onderstreept deze technologische vooruitgang en geeft ons ruimte voor de ontwikkeling van hoogwaardige klantoplossingen.” Paul Hörchner, eigenaar Enginia

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!