Witold Kepinski - 16 januari 2024

Andrew King wordt Senior Director ISV Sales Strategy bij Pax8

Pax8, aanbieder van een marktplaats voor cloud-commerce, verwelkomt met trots Andrew King in het team als de nieuw benoemde Senior Director van ISV Sales Strategy. King, een doorgewinterde manager met meer dan dertig jaar ervaring in de ISV-markt, sluit zich aan bij Pax8 om wereldwijd de ISV-verkoopstrategie-initiatieven van het bedrijf te leiden, met in eerste instantie een bijzondere focus op het stimuleren van groei en kansen in de EMEA-regio.

Andrew King wordt Senior Director ISV Sales Strategy bij Pax8 image

Voordat hij bij Pax8 kwam, was King een pionier in de ontwikkeling van vooruitstrevende mondiale strategieën en programma's die specifiek waren afgestemd op de Amazon AWS-, Microsoft Azure- en Google GCP-cloudplatforms. Deze strategische initiatieven waren gericht op het vergroten van het succes van zowel gevestigde als opkomende softwareleveranciers die cloudoplossingen bouwen. De resultaten werden niet alleen gekenmerkt door een substantiële omzetgroei, maar ook door het opbouwen van veerkrachtige samenwerkingsrelaties. De bewezen vaardigheid van King op deze cruciale gebieden sluit naadloos aan bij de toewijding van Pax8 om een ​​leider te worden op de ISV-markt.

Ryan Burton, VP Vendor Strategy bij Pax8, benadrukte de ervaring van Andrew en zei: “Andrew's drie decennia aan expertise en zijn diepgaande kennis van de ISV-verkoopstrategie maken hem tot een waardevolle toevoeging aan ons team. Zijn schat aan kennis zal een cruciale rol spelen bij het bevorderen van onze wereldwijde ISV-verkoopinitiatieven en het openen van nieuwe deuren voor Pax8.”

King verwelkomde zijn nieuwe rol bij Pax8 enthousiast en zei: “Ik vind het geweldig om aan deze reis met Pax8 te beginnen, waarmee we de wereldwijde uitbreiding van onze ISV-verkoopstrategie zullen aansturen. Pax8's toewijding aan innovatie en zijn relatiegerichte benadering van het IT-kanaal resoneren naadloos met mijn professionele waarden. Ik kan niet wachten om mijn ervaring te benutten tijdens zo’n opwindende groeifase voor het bedrijf.”

Phylip Morgan, Chief Revenue Officer, Pax8 EMEA, deelde ook zijn mening over de benoeming en zei: “Andrew's uitgebreide ervaring en strategisch inzicht op ISV-gebied maken hem een ​​ideale keuze voor ons. Wij geloven dat zijn leiderschap een enorme waarde zal toevoegen aan de expansie-inspanningen van Pax8, en we kijken ernaar uit om onder zijn leiding nieuwe hoogten te bereiken.”

Als Senior Director van ISV Sales Strategy zal Andrew King een belangrijke rol spelen bij het wereldwijd uitvoeren van de ISV-verkoopstrategie van Pax8, waarmee de toewijding van het bedrijf aan een revolutie in het IT-kanaal wordt versterkt. Met zijn enorme kennis en ervaring staat King klaar om Pax8 naar een nieuw tijdperk van succes te leiden. Hij neemt zijn rol met onmiddellijke ingang over.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!