Witold Kepinski - 06 februari 2024

Dali Rajic wordt President en Chief Operating Officer bij Wiz

Cloud security specialist Wiz kondigt de benoeming aan van Dali Rajic als President en Chief Operating Officer. Rajic, een veteraan uit de sector met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen en opschalen van go-to-market-teams en -activiteiten voor toonaangevende technologiebedrijven, zal toezicht houden op de groeistrategie en bedrijfsmodellen van Wiz en het bedrijf helpen door de volgende fasen van zijn snelle ontwikkeling te loodsen. groei op weg naar beursintroductie.

Dali Rajic wordt President en Chief Operating Officer bij Wiz image

In slechts vier jaar sinds de oprichting is Wiz een groeiende software-startup geworden, die onlangs 350 miljoen dollar aan jaarlijkse terugkerende inkomsten (ARR) bereikte en ruim 40% van de Fortune 100 bedient. Baanbrekende nieuwe productfuncties, waaronder een Runtime Sensor die biedt realtime detectie en respons, hebben de positie van Wiz als speler op het gebied van cloudbeveiliging, die door klanten op nummer 1 staat, helpen versterken. Het bedrijf is klaar om dit momentum in 2024 voort te zetten door het personeelsbestand uit te breiden en zijn huidige basis van meer dan 900 werknemers in de Verenigde Staten, Europa, Azië-Pacific en Israël uit te breiden. Wiz maakt zich nu op voor het ambitieuze doel om op te schalen naar 1 miljard dollar aan ARR.

Dali Rajic komt over van Zscaler, waar hij vier en een half jaar heeft doorgebracht, meest recentelijk als Chief Operating Officer en President. Onder zijn leiding maakte Zscaler een groei door, met een omzetstijging van ruim 700%. Voordat hij bij Zscaler kwam, was Rajic Chief Customer and Revenue Officer bij AppDynamics (overgenomen door Cisco), waar hij hielp het bedrijf van 7 miljoen naar bijna 1 miljard dollar aan ARR te brengen. Met eerdere leiderschapsrollen bij BMC Software en Verint heeft Rajic een geschiedenis van het stimuleren van efficiëntie, impact en schaal, terwijl hij extra omzetmogelijkheden blootlegt.

"Dali is een uitstekende aanvulling op ons managementteam. Wiz heeft altijd ambitieuze groei nagestreefd, hoge normen gesteld voor klantwaarde en extreem snel gehandeld om namens die klanten te innoveren met nieuwe aanbiedingen zoals de Wiz Runtime Sensor en AI-SPM. Dit jaar zal het niet anders zijn, en we kijken ernaar uit om de toekomstige mijlpaal van 1 miljard dollar te bereiken terwijl we uitkijken naar een beursintroductie”, aldus Assaf Rappaport, CEO en medeoprichter van Wiz."Zscaler presenteert een inspirerend voorbeeld van geweldige technologie met een sterke uitvoering en een fantastische go-to-market-beweging. Dali heeft met succes een aantal van 's werelds meest innovatieve bedrijven opgeschaald, en we zijn blij hem te mogen verwelkomen in het Wiz-team."

"Wat Wiz onderscheidt is de ongeëvenaarde waarde die ze op een krachtige maar eenvoudige manier aan klanten leveren", zegt Shardul Shah, Partner, Index Ventures. "Dali brengt diezelfde obsessie met klanttevredenheid met zich mee en zal een belangrijke rol spelen om van Wiz het meest geliefde cyberbeveiligingsbedrijf ter wereld te maken."

"Ik heb het geluk gehad om bij een aantal werkelijk ongelooflijke bedrijven te werken, maar niets in mijn ervaring kan tippen aan Wiz in termen van marktkansen, innovatie, klantobsessie en snelheid van uitvoering", aldus Dali Rajic, President & COO, Wiz . "De kans om leiding te geven aan de transformatie van een ARR-bedrijf met een waarde van 350 miljoen dollar naar een krachtpatser op het gebied van cloudbeveiliging is een onweerstaanbare uitdaging. We staan ​​op het punt het gezicht van cyberbeveiliging te veranderen en ik ben blij om aan de slag te gaan."

Foto VLNR: Assaf Rappaport, medeoprichter en CEO; Dali Rajic, president en COO

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!