Witold Kepinski - 12 februari 2024

Plek benoemt Andy Verstelle tot nieuwe CEO

Plek, aanbieder van digitale engagement software, is trots en verheugd bekend te maken dat het Andy Verstelle heeft benoemd tot Chief Executive Officer.

Plek benoemt Andy Verstelle tot nieuwe CEO image

Andy Verstelle volgt Justus Beek op die Plek de afgelopen jaren succesvol heeft geleid en de functie van Chief Operating Officer zal gaan vervullen.

Andy brengt meer dan 25 jaar ervaring in senior leiderschapsrollen mee. Hiervoor was hij co-founder en CEO van HR2day en vervulde executieve functies bij onder andere KPMG en Randstad. Sinds de verkoop van HR2day aan Visma is hij adviseur van en investeerder in diverse SAAS bedrijven.

Andy Verstelle: “Ik ben vereerd dat de aandeelhouders van Plek me het vertrouwen hebben gegeven dit prachtige bedrijf verder te laten groeien en intensief samen te mogen werken met de rest van de organisatie. Samen blijven we innovatieve software oplossingen ontwikkelen en brengen we toegevoegde waarde bij onze klanten. Zodat we die klanten helpen de betrokkenheid en productiviteit van hun medewerkers te vergroten”

Stefan Hoevenaar, oprichter van Plek: We zijn erg enthousiast dat Andy Plek komt versterken. Met zijn visie, leiderschapskwaliteiten en ervaring in SAAS-scale-ups gaat hij ons helpen de innovatie en groei van Plek te versnellen.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!