Witold Kepinski - 03 april 2024

Infinigate Group benoemt Marcus Meloni tot CEO Europa

De Infinigate Group, een distributeur, technologieplatform en adviseur op het gebied van cybersecurity en cloud, benoemt Marcus Meloni als CEO Europa, die lid wordt van het Infinigate Executive Management Team.

Infinigate Group benoemt Marcus Meloni tot CEO Europa image

De rol van CEO Europa staat centraal in de voortdurende groei van Infinigate's Europese activiteiten, door het team te stimuleren om te profiteren van de aanzienlijke marktkansen, in lijn met de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf. Marcus zal de bedrijfsstrategie over het hele Europese grondgebied aansturen en de landenorganisaties ondersteunen bij het uitbreiden van hun dienstenaanbod en waardepropositie.

Marcus brengt meer dan 25 jaar ervaring met zich mee als leider in de internationale Business Process Outsourcing (BPO), als oprichter, CEO en meer recentelijk als voorzitter van Capita Europe. Zijn focus op uitmuntende klantenservice, sterke staat van dienst bij door private equity gefinancierde bedrijven en passie voor het creëren van hechte, goed presterende teams, maken hem perfect geschikt voor de rol van CEO Europa.

“Ik kijk ernaar uit om lid te worden van zo’n snelgroeiende, internationale organisatie als Infinigate, en ik geniet van de kans om de weg te helpen effenen naar haar ambitieuze doelstellingen. De waardepropositie en het dienstenaanbod van Infinigate vormen een solide platform voor ons om ons concurrentievoordeel uit te breiden.” zei Marcus Meloni.

Klaus Schlichtherle, CEO van de Infinigate Group, merkte op: “We heten Marcus welkom bij de Infinigate-familie in wat een cruciale rol is voor onze voortdurende ontwikkeling als toonaangevend technologieplatform voor EMEA en vertrouwde adviseur voor cyberbeveiliging en cloud. Marcus brengt de vaardigheden, ervaring en passie met zich mee om onze organisatie te voorzien van hernieuwde energie en inspiratie om ons groeitraject naar een omzet van €5 miljard in 2027 voort te zetten, waarbij we de kansen op de cyberbeveiligingsmarkt voor het hele kanaal benutten.”

Marcus zal vanaf april beginnen met zijn geleidelijke integratie in de Infinigate-organisatie, met zijn fulltime, officiële start vanaf 1 juli 2024. Hij zal werken op het hoofdkantoor van Infinigate in Rotkreuz, Zwitserland.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!