Witold Kepinski - 24 mei 2024

Voormalig Tech Data CEO Bob Dutkowsky is overleden

Voormalig Tech Data CEO Bob Dutkowsky is overleden.

Voormalig Tech Data CEO Bob Dutkowsky is overleden image

Rich Hume, CEO van TD SYNNEX, meldt in een in memoriam bericht. 'Namens iedereen bij TD SYNNEX zijn we diep bedroefd door het overlijden van Bob Dutkowsky en breiden we onze gedachten uit naar Bob's familie en de talloze vrienden en collega's die het voorrecht hadden hem te kennen.

Bob was meer dan een zakelijk leider; hij was een mentor, een vriend en een inspiratiebron die niet alleen een onuitwisbare impact heeft gehad op ons bedrijf, maar ook op onze gemeenschap en het bredere ecosysteem van technologiezakenpartners. Zijn niet-aflatende inzet om waarde voor onze leveranciers en klanten te ontsluiten, heeft Tech Data naar nieuwe hoogten gestuwd en het bedrijf uitgebreid tot een echt end-to-end portfolio door de baanbrekende overname van Avnet's Technology Solutions-activiteiten. Deze en zoveel andere prestaties hebben een cruciale basis gelegd om het bedrijf op de weg te zetten naar wie we nu zijn als TD SYNNEX.

Zijn impact strekte zich uit tot ver buiten de bestuurskamer, en we zijn allemaal dankbaar voor zijn inzet om levens in de gemeenschap van Tampa Bay te raken door zijn filantropie en leiderschap bij non-profitorganisaties, waaronder de United Way Suncoast en American Heart Association.'

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!