Witold Kepinski - 29 mei 2024

Marcel Braaksma wordt Country Director Microsoft activiteiten bij Devoteam Nederland

Devoteam, een IT Consultancy bedrijf met 12.000 cloud native experts in de EMEA regio, bouwend op sterke partnerships met cloud platforms als Microsoft, Amazon Web Services en Google, benoemt Marcel Braaksma als Country Director voor de Microsoft activiteiten in Nederland. Hij neemt in deze rol het stokje over van Freek Roelofs, die per direct de rol van Chief Operating Officer (COO) zal vervullen. In deze nieuwe functie zal Freek een essentiële rol spelen in het (aan)sturen van de Nederlandse business units.

Marcel Braaksma wordt Country Director Microsoft activiteiten bij Devoteam Nederland image

Met een bewezen staat van dienst, onder andere als Operations Director bij Macaw en Delivery Executive bij Microsoft, brengt Marcel Braaksma een schat aan ervaring en expertise op het gebied van Microsoft-oplossingen met zich mee. Met zijn kennis in het stimuleren van innovatie en het leveren van succesvolle resultaten voor klanten gaat Marcel een cruciale rol spelen in het helpen van Devoteams klanten naar een cloud-native toekomst, gedreven door Microsoft Azure. Dit wordt gedaan door de inzet van multidisciplinaire teams met expertise in data & AI, cloud engineering, software development, security & sustainability.

Marcel Braaksma over zijn functie bij Devoteam: "Ik ben enthousiast om bij Devoteam te komen en deel uit te maken van een dynamisch team dat zich inzet voor het creëren van een betekenisvolle impact voor klanten. Samen zullen we de grenzen van innovatie blijven verleggen en onze klanten helpen nieuwe kansen voor succes te ontsluiten. Het perfecte voorbeeld hiervan is natuurlijk de opkomst van GenAI en hoe wij als go-to partner klanten kunnen helpen bij hun AI-transformatie."

“Fantastisch om Marcel te verwelkomen in de Devoteam-familie", aldus Freek Roelofs, Chief Operating Officer bij Devoteam. “Marcels kennis en ervaring in Microsoft-technologieën en passie voor het stimuleren van positieve verandering sluiten perfect aan bij de missie van Devoteam om bedrijven te begeleiden bij duurzame, digitale transformaties. Met Marcels hulp zullen we de Microsoft-gerelateerde consultancy activiteiten in Nederland en de EMEA-regio naar een hoger niveau tillen om zo te kunnen acteren als de ‘go to’ Microsoft partner in Nederland.”Tags

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!