Witold Kepinski - 10 juni 2024

Huff en Rozanovich volgen Skaugen op bij Lenovo Infrastructure Solutions Group

Lenovo heeft aangekondigd dat Kirk Skaugen, hoofd van de Infrastructure Solutions Group (ISG), het bedrijf zal verlaten. Met onmiddellijke ingang zullen Greg Huff, Senior Vice President van ISG Development and Quality en ISG Chief Technology Officer, en Vlad Rozanovich, Senior Vice President van ISG International Sales, gezamenlijk op interim-basis leiding geven aan het bedrijf.

Huff en Rozanovich volgen Skaugen op bij Lenovo Infrastructure Solutions Group image

Kirk kwam in 2016 bij het bedrijf werken, ongeveer twee jaar nadat Lenovo de x86-serveractiviteiten van IBM had overgenomen. Sindsdien heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de diversificatie van Lenovo. Lenovo bedankt Kirk voor zijn bijdragen aan het leggen van de basis van onze wereldwijde ISG-activiteiten.

Lenovo zal onmiddellijk een wereldwijde zoektocht naar deze belangrijke leiderschapsrol beginnen. Zoals werd aangetoond in de resultaten van het bedrijf over het vierde kwartaal, zijn de ISG-activiteiten op de goede weg om terug te keren naar mondiale groei en winstgevendheid. Het is ook een belangrijke strategische groeimotor nu Lenovo zijn Smarter AI for All-strategie implementeert.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!