Redactie - 04 maart 2013

SLTN wint IBM Beacon Award + video


update van 1-3-2013:

Op 26 februari 2013, tijdens de IBM PartnerWorld Leadership Conferentie in Las Vegas, heeft SLTN de IBM Beacon Award in ontvangst mogen nemen. De IBM Beacon Award heeft SLTN gekregen in de categorie ”Outstanding Solution for Midsize Business”. De IBM Beacon Awards worden elk jaar door IBM uitgereikt aan Partners die een zeer uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. Deze prestatie dient te bestaan uit diverse IBM producten- en of diensten en dient tevens innovatief en klantgericht te zijn. SLTN is de enige IBM Business partner in de Benelux die deze IBM Beacon Award dit jaar uitgereikt heeft gekregen. Dat dit een zeer prestigieuze Award is blijkt uit de volgende cijfers: van de ruim 12.500 IBM Business Partners in EMEA zijn slechts 7 IBM Beacon Awards uitgereikt, waarvan slechts 1 in de Benelux en wel aan SLTN.

“SLTN is zeer trots deze IBM Beacon Award in ontvangst te mogen nemen. Hiermee bevestigd IBM als ‘s Werelds grootste IT fabrikant middels het toekennen van deze IBM Beacon Award de innovatieve technologische expertise en klantgerichte oplossingen van SLTN” aldus Eugene Tuijnman, oprichter en CEO van SLTN. “De robuuste IBM Smart Cloud oplossing in combinatie met de Mid Market IT oplossingen van SLTN maken het mogelijk voor klanten een veilige, schaalbare en betrouwbare Cloud omgeving te creëren tegen scherpe en betaalbare tarieven.”

De IBM Beacon Awards zijn een belangrijk onderdeel van het IBM Business Partner programma. De Awards worden uitgereikt aan partners die in staat zijn IBM oplossingen op een unieke wijze te implementeren ten behoeve van hoge klanttevredenheid en belangrijke wederzijdse business resultaten.

"Dagelijks bieden IBM Business Partners over de hele wereld innovatieve oplossingen aan hun klanten, op basis van IBM-producten en-diensten", zegt Mark Hennessy, General Manager, IBM Global Business Partners. "De winnaars van de IBM Beacon Awards van dit jaar zijn toegekend aan IBM Business Partners die niet alleen een superieure innovatie geleverd hebben door middel van hun bekroonde oplossing, maar deze partners bieden eveneens een unieke meerwaarde door het gebruik van hun innovatieve IT oplossing. Wij feliciteren SLTN met het winnen van de IBM Beacon Award in de categorie ” Outstanding Solution for Midsize Business.” Het bewijs van SLTN’s vermogen om toegevoegde waarde te bieden middels het aanbieden van een robuuste IBM SmartCloud oplossing, gecombineerd met de Managed Services van SLTN. "

video

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!