Redactie - 20 maart 2014

Schrijf u in voor de Dutch IT Channel Cup


Dutch IT-Channel, het platform voor de IT-channel in Nederland, organiseert op 16 september 2014 voor de tweede maal het grootste golftoernooi voor vendors, distributeurs en resellers: de Dutch IT Channel Cup.

Op deze dag rollen er dus minder ballen over de mousepads. Op de greens van Prise d’eau Golf in Tilburg des te meer: de IT-channel slaat dan af voor alweer de tweede Dutch IT Channel Cup. In sportieve en informele sfeer worden nieuwe contacten gelegd en bestaande versterkt.


De Dutch IT Channel Cup staat open voor iedere organisatie die een rol speelt in de IT-channel. Dit is mogelijk omdat bedrijven, die relaties willen uitnodigen voor dit unieke evenement, zich als team (fl ight) kunnen inschrijven. (4 personen per fl ight).

De Dutch IT Channel Cup is een compleet verzorgde dag, inclusief een door analisten verzorgd contentprogramma. Zo verenigen we het nuttige met het aangename!

Datum 16 september 2014
Locatie Prise d’eau Golf
Tilburg

Voor meer informatie e/of aanvullende wensen kunt u contact opnemen met Rob de Kleijnen, telefoon 06-402 36 803. e-mail: rdekleijnen@dutchitchannel.nl

 
Bekijk hier de reportage over de Dutch IT Channel Cup 2013

 

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 SLTN Vierkant
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!