HPE organiseerde zijn Discover 2018 event in Madrid, waaronder een case rond de samenwerking met Ajax werd getoond en de laatste innovaties werden gelanceerd zoals rond edge networking. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel, was erbij en maakte een video update waarbij werd gesproken met Hanneke Kuipers (HPE Nederland), Patrick Louwe en Andries den Uijl (it2grow) en Wenceslao Lada (Commvault).

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft tijdens HPE Discover 2018 de volgende fase van haar configureerbare 'composable' strategie onthuld, met onder andere een uitgebreide levering van cloudservices via een open hybride cloudplatform dat is gebouwd op compatibiliteit.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigde ook nieuwe HPE Edgeline Converged Edge System-oplossingen aan. Met deze oplossingen wordt de implementatie van ‘edge’-applicaties (applicaties aan de rand van het netwerk) versneld en het beheer ervan vereenvoudigd. Hierdoor kunnen klanten sneller reageren op de enorme datahoeveelheden die machines, assets, apparaten en sensoren aan de rand van het netwerk of in de cloud genereren. Op basis van een open platform kunnen organisaties hiermee veel verschillende applicaties en operationele technologie (OT) apparaten integreren voor edge-implementaties. Dit zorgt voor meer efficiëntie en innovatie in bijvoorbeeld de productie-, energie- en telecomsector.

Hewlett Packard Enterprise breidt tevens zijn hybride cloudplatform uit. De HPE Composable Cloud is een hybride cloudplatform dat zowel hardware, software als publieke cloudinfrastructuur kan beheren. HPE wil daarmee klanten on-premise en in hybride clouds dezelfde functionaliteiten bieden die ze ook in de publieke cloud kunnen vinden. De vernieuwde Composable Cloud bevat onder meer software defined automation, en een API die IT automation, kunstmatige intelligentie, regulering en beveiliging probeert samen te brengen. En via de 'Composable Fabric' kan het ding zowel op blade servers als rack servers draaien.

Verder heeft HPE nieuwe innovaties aangekondigd voor zijn intelligente opslagoplossingen om klanten te helpen het potentieel van hun gegevens te ontsluiten, bruikbare inzichten in nieuwe inkomstenstromen te genereren en impact te genereren voor hun bedrijven.

HPE en Jungla ondersteunen verder samen gepersonaliseerde medische zorg in real-time met AI. Door HPE's Memory-Driven Computing Sandbox toe te passen op de datasets van Jungla, zal HPE Jungla helpen bij het versnellen van de duidelijkheid en het nut van klinische genetische en genomische tests.

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
ALSO CTV BW 23-05-2023 t/m 30-05-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!