Witold Kepinski - 23 juni 2017

Aruba wireless en netwerk innovaties tijdens HPE Reimagine

Aruba Networks toonde tijdens het HPE Reimagine 2017 event in NBC Nieuwegein de laatste innovaties voor de technische en business beslissers zoals voor hospitality, zorg en de retail. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak hierover met Bert Leegwater, Country Manager Netherlands Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise (HPE).

HPE introduceerde onlangs een Aruba Networks Asset Tracking oplossing die volledig is geïntegreerd met zijn wireless platform. Hiermee kunnen zaken zoals machines, devices en andere dingen worden gemonitord. De HPE Aruba Networks Asset Tracking oplossing is geschikt voor diverse branches die verschillende assets in huis hebben die verbonden zijn met het netwerk zoals de gezondheidszorg, financiële instellingen, retail en de maakindustrie.

HPE introduceerde verder de Aruba 8400 Core Switch Series die geschikt is voor bedrijfsnetwerken. Deze core switch neemt het op tegen de populaire Cisco Catalyst switches. De Aruba 8400 Core Switch Series draait op het ArubaOS besturingssysteem die bestaat uit softwarerijke functies met toepassingen zoals automation, software intelligence en eenvoudige API koppelingen. HPE zegt hiermee een complete end-to-end netwerkoplossing, van edge tot de core, te bieden voor een hoge performance van mobiele en cloud applicaties.

WK

 

Cloudian BW - week 11/12-2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!