Redactie - 26 juni 2017

Reportage: IT steunt Hulphond Nederland

"De IT-branche is een rijke branche, laten we dat goed besteden aan dit mooie doel", zegt Eugene Tuijnman, CEO van SLTN Inter Acces, in deze reportage over Hulphond Nederland. Onlangs vond in Hilversum de jaarlijkse vendoren-barbeque plaats van SLTN Inter Acces, waar een bedrag werd gedoneerd voor dit goede doel. Daarnaast gaat SLTN Inter Access samen met Dutch IT-channel twee hulphonden adopteren. Hier zal de komende tijd geld voor worden ingezameld, en zowel tijdens het Dutch IT Society Event op 7 september als tijdens de Dutch IT-channel Awards op 18 januari zal de Hulphond Nederland een prominente rol spelen.

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door een hulphond beschikbaar te stellen. Een hulphond voorkomt isolement en biedt zorgbehoevenden een nieuw perspectief. De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden, en zet voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en andere problematiek hulphonden in.

Hulphonden worden tegen zo laag mogelijk kosten beschikbaar gesteld aan mensen met een zorgvraag. De gelden voor de opleiding en inzet van de honden worden bijeengebracht door donateurs, zakelijke sponsoren, serviceclubs en zorgverzekeraars via giften, nalatenschappen en collectes. Hieraan willen Dutch IT-channel en SLTN Inter Access graag bijdragen.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!