Witold Kepinski - 11 juli 2017

Video: ICT Fair 2017 in beeld

De ICT Summerfair van afgelopen woensdag 5 juli in de Fokker Terminal in Den Haag was een mooi succes.  Het was druk, zomers en vooral ook heel gezellig. De redactie van Dutch IT-channel was erbij deed video interviews met enkele bezoekers en standhouders.

De keynotes en de kennissessies zijn goed bezocht, de entree van Routit was een mooie binnenkomer, van de BMW i3 Experience werd goed gebruik gemaakt en van de Voiceworks netwerkborrel en de 6 foodtrucks werd optimaal genoten.

Het was in alle opzichten hét leukste ICT event van Nederland waarop iedereen optimaal kon netwerken. De meer dan 65 standhouders hebben zich met hun producten, diensten en innovaties van hun beste kant laten zien. Dankzij de steun van de gemeente Den Haag en West Holland had dit event ook direct een internationaal karakter. 

Van de 950 ingeschreven voor de ICT Summerfair zijn er daadwerkelijk ook meer dan 700 naar de Fokker Terminal gekomen. De organisatie bedankt de bezoekers voor hun komst en hopen dat ze een leuke en nuttige middag hebben gehad. Kijk voor een sfeer impressie van deze dag op deze website of bekijk de video.

Voor deze en degene die onverhoopt toch niet konden komen:  op woensdag 13 december bent u allen weer welkom op de ICT Winterfair in DeFabrique in Utrecht. 

Onder sfeervolle, winterse omstandigheden zal de ICT Fair organisatie u dan weer verrassen met veel standhouders, kennissessies, demo’s en uiteraard de vertrouwde netwerkcomponent van de ICT fair. Op deze dag zal ICT Fair dankzij de samenwerking met Dutch IT-Channel ook een groot IT-component gaan toevoegen. Meer informatie volgt na de zomer.

ICT Fair en Dutch IT-channel wensen u een hele fijne zomer en graag tot ziens op 13 december in DeFabrique!

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 NTT BW start 31-5 TM 14-6
Skykick BN 30-05 t/m 07-06

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!