Redactie - 25 mei 2018

Shared Accelerated Storage ontsluit data op een goede manier

Ronald van Heek, voormalig Chief Commercial Officer bij Tectrade, is in 2017 gestart met Proficiency, gespecialiseerd in cloud consulting, services en sourcing. Hiermee geeft hij invulling aan zijn visie dat het leveren van bekwaamheid en samenwerking de sleutel is tot een succesvolle digitale transformatie. Van Heek was ook aanwezig op de pure Accelerate conferentie van All-Flash Array (AFA) specialist Pure Storage. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak met Van Heek over de nieuwste innovaties van Pure Storage, zoals all-NVMe Shared Accelerated Storage.

Proficiency richt zich op de middelgrote en grote ondernemingen die hun cloud strategie verder willen vormgeven, en op een nieuwe manier invulling willen geven aan hoe ze IT inzetten.

Proficiency werkt samen met verschillende trusted partners op het gebied van software, cloud infrastructuur en (cloud) dienstverlening, waaronder IBM, Lenovo, Pure Storage en Microsoft. Tevens biedt Proficiency middels partnerships toegang tot de innovatiekracht van een IBM en PureStorage, waardoor bijvoorbeeld oplossingen op het gebied van AI, Machine Learning en Big Data zowel on premise als vanuit de cloud binnen handbereik komen.

SLTN Vierkant Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!