Redactie - 14 juni 2018

Video: Het Digitale Universum volgens Dell EMC CTO Patrícia Florissi

Patricia Florissi, Global CTO voor verkoop bij Dell EMC, geeft haar visie over het universum van technologie. Ze vergelijkt het huidige moment met de theorieën van meerdere universums, het multiversum en meer specifiek ons ??zonnestelsel met de wereld van technologie, die ze het digitale universum noemt. Wie in deze context de plaats van de zon inneemt, zijn de gegevens die de energie naar het systeem brengen. De planeten zijn Governance (Jupiter), Monetization (Earth), Security (Saturnus), Protection (Mercury), Privacy (Uranus) enz. Wat alles in harmonie houdt, zijn enkele krachten die ze identificeert in deze metafoor. Dit zijn IoT, Kunstmatige Intelligentie / Machine Learning / Deep Learning, Virtual Reality / Augmented Reality, Blockchain, 5G, Edge Core en Quantum Computing. Witold Kepinski van Dutch IT-channel en Executive People sprak in een video met Patricia Florissi over 'The Digital Universe'.

Patrícia Florissi heeft een brede kijk op het universum van de technologie. Ze vergelijkt het huidige moment met de theorieën van meerdere universums, het multiversum en meer specifiek ons zonnestelsel met de wereld van technologie, die ze het digitale universum noemt. Wie in deze context de plaats van de zon inneemt, zijn de gegevens die de energie naar het systeem brengen. De planeten zijn Governance (Jupiter), Monetization (Earth), Security (Saturn), Protection (Mercury), Privacy (Uranus)

Wat alles in harmonie houdt, zijn de 8 krachten die ze identificeert in deze metafoor, die ze een voor een uitlegt in de volgende video. Dit zijn Internet of Things, kunstmatige intelligentie AI), machine learning, deep learning, virtual reality, toegevoegde realiteit, blockchain, 5G, edge core, quantum computing en accelerators.

Patricia Florissi spreekt op 4 december op het Dell Technologies Forum plaats in De Fabrique te Utrecht.

Open Line BW 06-06 tm 13-06-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!