Redactie - 07 december 2019

Dell Boomi software integreert alles binnen een digitaal ecosysteem

Boomi, een onafhankelijk bedrijfsonderdeel van Dell, ziet dat zijn partners steeds meer klanten ontzorgen met zijn middleware oplossing. Business partner Enable U zet Boomi onder meer in bij Saxion hogescholen. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski sprak hierover in een video interview met Jan-Willem Koppers, Channel Lead EMEA bij Boomi.

Boomi verenigt volgens Koppers snel en gemakkelijk alle componenten binnen een digitaal ecosysteem, zodat een organisatie sneller betere bedrijfsresultaten kan bereiken.

Cloud

Boomi biedt een intelligent, flexibel, schaalbaar platform waarmee gegevens, systemen, applicaties, processen en mensen worden gekoppeld. Door gebruik te maken van de kracht van de cloud om alles binnen en buiten een bedrijf te verenigen, geeft Boomi duizenden organisaties wereldwijd de flexibiliteit en kracht om verder te groeien en toekomstbestendig te zijn, aldus het techbedrijf.

Saxion

Middels een Europees aanbestedingstraject heeft hogeschool Saxion afgelopen zomer 2019 gekozen voor Enable U als leverancier van een organisatiebrede integratieoplossing. Het driejarig servicecontract, waarbij Saxion door Enable U volledig ontzorgd wordt op het gebied van het veilig koppelen van ICT-systemen, stelt Saxion in staat een beter geïntegreerde leer- en werkomgeving te bieden en een strakkere regie te voeren over de eigen IT-infrastructuur, aldus Boomi.

Informatie

Als een van de grootste hogescholen van het land wil Saxion met haar informatievoorziening de student voorzien van alle randvoorwaarden om optimaal te kunnen studeren. De juiste informatie moet daarom op elk moment in digitale vorm beschikbaar gesteld kunnen worden. Hiertoe is een integratievisie ontwikkeld die zal zorgen voor een 24/7 online dienstverlening voor studenten, medewerkers en overige klantgroepen.

iPaaS

Met de keuze voor Enable U in the Cloud worden, middels het Integration Platform as a Service (IPaaS), backoffice systemen beter geïntegreerd en wordt de informatie-uitwisseling vergroot tussen front- en backoffice op het vlak van roosterplanning, studievoortgang en financiën. Ook kunnen externe cloudsystemen makkelijk geïntegreerd en geconfigureerd worden via een grafische interface in de webbrowser. Op korte termijn zal Saxion daarmee in staat zijn zélf nieuwe en veilige koppelingen te maken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!