Redactie - 18 september 2021

PLTFRM lanceert marktplaats voor IT-diensten

PLTFRM heeft tijdens een event in InnStyle in Maarssen haar verticale B2B marktplaats gepresenteerd. Hiermee speelt het ICT-bedrijf in op de vraag naar en het aanbod van IT-diensten, die op een duidelijke en transparante manier bij elkaar worden gebracht. Dutch IT Channel maakte een video verslag. Hoofdredacteur Witold Kepinski sprak hierbij met PLTFRM oprichters Sander Ellerman, Jasper Fioole en Rolf van Anholt. Tevens werd gesproken met Job Kuijpers (CEO EYE) en Bart van der Linden (CEO Digital Ecosystems Institute).

PLTFRM speelt in op de huidige ‘verticale marktplaats trend’ en ontsluit met haar online marktplaats het grootste aanbod van ‘IT as a Service’ dienstverlening, geleverd door een netwerk van grotendeels Nederlandse dienstverleners die koploper zijn in hun vakgebied of specialisme.

Op een verticale marktplaats worden vraag en aanbod binnen een specifieke niche verbonden en samengevoegd op één platform. Het resultaat hiervan is enerzijds een klantervaring die veel meer vereenvoudigd is. Anderzijds krijgen zowel opkomende als gevestigde bedrijven en leveranciers meer zichtbaarheid en de kans om met nieuwe klanten in contact te komen. Op de online marktplaats van PLTFRM worden IT-diensten zoals cloud, security, circulaire IT en software development aangeboden.

Building a platform - de toekomst van IT

De oprichters van PLTFRM, Jasper Fioole, Sander Ellerman en Rolf van Anholt, startten in 2020 met de bouw van hun online portalen. Hierbij stonden het inzetten van ‘as a Service’ diensten en het gebruik van het eigen leveringsmodel voorop. Alle software draait in de cloud en door de inzet van haar eigen partners voor onder andere product ownership, PR en security, is de startup in rap tempo opgetuigd.

PLTFRM Partner Launch Event

Tijdens het PLTFRM Partner Launch Event werden ook de aangesloten partners aankondigd. Sentia, It’s Value, Uniserver, EYE, BPSOLUTIONS en Duppal maken onderdeel uit van het reeds 50 partners tellende netwerk van PLTFRM, waarmee het bedrijf zo’n 150 verschillende diensten kan leveren. PLTFRM biedt hiermee volgens de oprichters een alternatief voor traditionele IT-outsourcing bij één enkele leverancier. Voor het einde van 2021 wilt het bedrijf haar partner netwerk uitbreiden en een breed klantenportfolio hebben.

Meer video’s van het PLTFRM Partner Launch Event zijn te zien op de website van https://www.pltfrm.nl/

PLTFRM-dag-innstyle-maarssen-persfoto-wk-2021.jpg

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!