Witold Kepinski - 22 september 2021

BTG leden zorgen voor de always connected werkplek

De digitale infrastructuur in Nederland blijkt over het algemeen goed bestand tegen deze nieuwe ontwikkelingen. Veilig werken en connectiviteit zijn daarbij belangrijke thema’s. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Studio Talkshow ‘The Digital Workplace’ verder hierover met Petra Claessen, CEO van BTG.

De manier van werken is sinds begin 2020 fors veranderd. Zo werken we meer thuis, wat ook impact heeft op de beschikbaarheid van onder meer ICT-ondersteuning en onze afhankelijkheid van digitale middelen. Deze combinatie zorgt dat de relatie van werknemers met technologie verandert. De gigantische verschuiving in de locatie van werkplekken door COVID-19 brengt uitdagingen met zich mee. Dit wordt ook verder besproken, onder andere rond het Werk Veilig Thuis initiatief.

BTG zorgt verder ook voor meer kennisdeling bij zijn leden rond het optimaliseren van werkplekken met als doel een hoge productiviteit en goede gebruikerservaring, onder andere met de BTG Knowledge Café en BTG Masterclasses sessies.

NTT BW start 31-5 TM 14-6 Cloudian BW - week 11/12-2023
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!