Redactie - 09 april 2022

Driver-team uit ICT-branche rijdt hulpgoederen naar Oekraïense grens

Tussen 7 en 11 april rijdt een Driver-team van mannen en vrouwen uit Nederlandse ICT-branche in met hulpgoederen naar de grens van Polen en Oekraïne. Hier worden mensen in nood die naar Nederland willen opgehaald om veilig naar Nederland mee terug te reizen. Moderator Danny Frietman spreekt met Hans ten Hove. Het initiatief wordt georganiseerd in samenwerking met On My Way UA.

Het is nog steeds mogelijk te doneren voor het initiatief. U kunt het Driverteam en On My Way UA helpen door een bedrag te doneren waarmee het Driver-team hulpgoederen inkoopt. Dit kan via bankrekening J Dijkstra: NL88 INGB 0388 5218 48 of door een Tikkieverzoek met bedrag te versturen naar 06-57994828. Mocht er geld overblijven dan zal dit naar de stichting worden overgemaakt om andere driver teams te ondersteunen.

Wat voor goederen zijn mee op het hulptransport?

  • Medische en Hygiëne middelen: maandverband, tampons, luiers, medische EHBO kits, tandenborstels & tandpasta, paracetamol, pijnstillers etc,
  • Andere spullen: hoofdlampen, powerbanks, batterijen, slaapzakken, isolatiedekens en ingeblikt voedsel.

Meer informatie over het Driverteam is beschikbaar bij John Dijkstra, bereikbaar via 06-57994828 en john.dijkstra@me.com.

Stichting On My Way UA is bereikbaar via +31 88 998 2022 en info@omwua.nl. De stichting is gevestigd aan de Keizersgracht 746-HA, 1017 EX Amsterdam; Stichting On My Way UA heeft een aanvraag gedaan voor een ANBI-status. Deze aanvraag is momenteel in behandeling.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!