Witold Kepinski - 22 april 2022

Axians Nederland start GAIA campagne

Axians Nederland heeft tijdens een bijeenkomst in Cinerama Filmtheater Rotterdam met medewerkers en partners zijn GAIA, Connect the dots campagne gestart. 

Axians ontwikkelde GAIA, een modulair opgebouwd platform voor het cross-datacenter optimalisaties en het verbinden van workloads.

GAIA biedt een moderne ‘Next-Gen’ infrastructuur platform aan de hand van herkenbare (cloud) scenario’s. Dit met behulp van een volledig ingerichte hybride datacenter omgeving op basis van onder andere Cisco, Equinix, VMware, Microsoft Azure, NetApp en Pure Storage technologie.

De kick-off werd mede gepresenteerd door Stefan Collet, Manager Business Development bij Axians, en Edwin Kanis, CMO van Axians. 

“Met Gaia helpt Axians zijn  klanten het juiste ritme weer te vinden. Een ideaal samenspel tussen mensen en techniek, met wendbare technologie die zich laat dirigeren, helpt te innoveren en te transformeren. Want wij geloven dat het anders moet. Wij geloven in de kracht van artificial intelligence, automation en cloud. In hybride datacenters die we overzien, beheren en bewaken, van de eerste switch tot de laatste applicatie. Samengevat, We Connect The Dots”, zegt Edwin Kanis, marketig manager bij Axians.

Het event werd afgesloten met een gezellige borrel.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!