Witold Kepinski - 23 juni 2022

Max van Eeghen belicht Boomi integratie innovaties en toepassingen

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People sprak recent in een video interview met Max van Eeghen, Director BeNeLux, Nordics & Israel bij Boomi. Het bedrijf levert een cloud-gebaseerde integratie platform as a service (iPaaS). Klanten kunnen met behulp van het aanbod verschillende applicaties integreren, maar ook data beheren en orkestreren. Van Eeghen bespreekt in het video interview de propositie en de toepassingen van Boomi die interessant zijn voor IT-beslissers en channel partners.

Boomi verbindt alles en iedereen direct door middel van een open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen meer dan 20.000 klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership, aldus Boomi.

De visie van Boomi, als speler op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!