Witold Kepinski - 28 september 2022

ONE Ingram Micro belicht de IT-wereld van de toekomst

Het ONE Ingram Micro event in de Werkspoorkathedraal te Utrecht is geslaagd. Op deze dag werden resellers geïnspireerd over de IT-wereld van de toekomst. Ze kregen informatie over de nieuwste oplossingen en konden netwerken met leveranciers en medewerkers van Ingram Micro. De redactie van Dutch IT Channel was ook aanwezig en sprak met Stefan Duijndam (Director Sales & Business Management Ingram Micro Nederland) en Remco Nieuwenhuyse (Sales Director Services Ingram Micro Nederland).

Tijdens de expo konden bezoekers de verschillende showcases van Core Solutions, Advanced Solutions, Cloud en Flexible Service bezoeken. De aanwezige leveranciers deelden hier nieuws en oplossingen die relevant zijn voor ICT-partners.

Het ONE Ingram Micro Event stond voor business, ontspanning en IT-content. Deze vloeien naadloos in elkaar over om bezoekers helemaal up-to-date te brengen over de ICT-markt van vandaag en morgen. Op ONE Ingram Micro vond de bezoeker een compleet verzorgde middag en avond, ook op culinair gebied.

Cloudian BW - week 11/12-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!