Witold Kepinski - 18 november 2022

Arrow Nederland opent feestelijk nieuw kantoor in Houten

Op dinsdagavond 1 november  organiseerde IT-distributeur Arrow Nederland de GRAND OPENING van hun nieuwe kantoor op de Kromme Schaft in Houten. Maar liefst 350 gasten wisten het nieuwe businesscenter van Arrow Nederland te vinden en konden zo de sfeer voor het eerst proeven. De nieuwe locatie is voorzien van grote en kleine vergaderzalen, een nieuwe versie van de Arrow Lounge en natuurlijk de hightech tv-studio waar de vele video’s geproduceerd worden die je op de socials tegenkomt.

Onder het genot van livemuziek van Fleur Raateland, bekend van The Voice en Crazy Pianos in Scheveningen, verse hapjes en hamburgers van de Green Eggs werd er tot 22 uur in de avond geborreld en genetwerkt.

Onderwerp die avond was natuurlijk de Cloud Expo 2022 op 7 & 8 december in Houten. De inmiddels met 70 exposanten uitverkochte beurs hoopt een frisse wind te zijn in de steeds drukker wordende beursagenda. De nieuwe beurs biedt een combinatie van business en fun. Met onder andere een F1-zone, een dagelijkse lezing van sportverslaggever Jack Plooij over de Cloud en Formule 1 en een gezellige netwerkborrel aan het einde van de woensdagmiddag met eerdergenoemde Fleur Raateland. Benieuwd naar de Cloud Expo? Claim dan nu je gratis toegangsticket op www.cloudexpo.nl

“Het is fantastisch om te zien dat er zoveel partners en leveranciers naar ons openingsfeest gekomen zijn. Het geeft aan wat voor rol we in het kanaal invullen.” Aldus Peter Alkemade, Country Manager van Arrow ECS Nederland.

Bij het verlaten van het nieuwe Arrow kantoor die avond kreeg iedereen nog een leuk presentje voor mee naar huis. Het boekje ‘Burn-out voor Beginners’ van de Vlaamse stand-upcomedian Arnout Van den Bossche met een persoonlijke tekst namens de Arrow Nederland medewerkers. In het boekje fileert hij genadeloos het kantoorleven zoals het is en geeft hij talloze tips om te overleven in die menselijke jungle. Met een glimlach weglezen dus!

Video van de opening

https://player.vimeo.com/video/771730696

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!