Floris Hulshoff Pol - 24 oktober 2022

Aftermovie: Een terugblik op Future of Business Technology

Bekijk de aftermovie: terugblik op Future of Business Technology event van Dutch IT-channel en Executive-People. Dutch IT channel en Executive People organiseerden samen de vijfde editie van The Future of Business Technology / Leaders of Innovation Day dat dit jaar in het teken stond van ‘Sustainability & MVO’. Het gratis toegankelijke event van Dutch IT-channel en Executive People werd gehouden in Fort Voordorp in Groenekan bij Utrecht. In deze aftermovie blikt Witold Kepinski, Founder & Director Content van Dutch IT Channel, samen met diverse aanwezigen terug op de hoogtepunten van dit tech business event. Aan het woord komen Bob van Graft MCM CGEIT CDPSE CCISO van het CBR, Eugene Tuijnman van SLTN, Lieke Hamers van Dell Technologies, Irene Reichert van HP, Mark P. Haaksman van Royal HaskoningDHV, Sam Bezzarri van The Networkers, Patrick Steenssens van TD SYNNEX, Perry van der Weyden van Netcompany, Petra Claessen van BTG – Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers en BTG Services en Vivian Broex van ZorgSpectrum aan het woord.

Na vier succesvolle edities stond het vijfde Future of Business Technology (FOBT) project in het teken van Sustainability en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er is een grote rol voor ICT weggelegd in het leveren van duurzame technologie aan bedrijfsleven en overheden. Een belangrijke reden hiervoor is de vraag naar meer transparantie en verantwoordelijkheid op het gebied van bestuur, maatschappij en milieu.

Organisaties vragen om verschillende digitale oplossingen op het gebied van Environmental, Social & Governance (ESG). IT-leveranciers, IT-distributeurs en IT-dienstverleners kunnen hen bij deze uitdaging helpen met innovatieve software, hardware en services. Dat werd uitgebreid op een interactieve manier met 250 bezoekers besproken tijdens het vijfde Future of Business Technology event.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!