Floris Hulshoff Pol - 06 januari 2023

Advanced Programs is nu onderdeel van SLTN

Ruud Vodegel, CEO van Adanced Programs, en Eugene Tuijnman, oprichter en CEO van SLTN, lichten in een video update de overname van Advanced Programs toe. Door de overname is SLTN nog meer in staat om hoogwaardige en innovatieve business vraagstukken voor haar klanten op te lossen. Met name daar waar data en applicatie modernisering een belangrijke rol speelt of zou moeten spelen.

SLTN nam Advanced Programs in oktober 2022 over. Dit bedrijf, opgericht in 1992, is gespecialiseerd in het realiseren van data-oplossingen en toekomstbestendige applicatie omgevingen en zorgt mede hierdoor voor continuïteit in bedrijfskritische processen van haar klanten. Het begeleiden van klanten in de digitale transformatie staat hierin centraal.

SLTN wil met behulp van de overname een full service stack bieden en bedrijfskritische applicaties realiseren. Centraal hierin staat de verbinding tussen de business en IT. Advanced Programs kan in deze niet alleen fungeren als een trusted advisor, maar kan tevens een full serviceoplossing bieden voor een succesvolle transformatie naar een data gedreven organisatie. Dit in combinatie met het SLTN-productportfolio en met SLTN’s Business Transformation Services.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Arctic Wolf BW vierkant
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!