Witold Kepinski - 21 april 2023

Equinix en Axians Gia Hub vereenvoudigen voor klanten reis naar de cloud

Eric Bruins, partner manager sales van Equinix Benelux sprak tijdens het Axians NL Gaia Data Experience evenement in een video interview met Witold Kepinski, Director Content van Dutch IT Channel / Dutch IT Leaders. Kepinski stelde aan Bruins vragen over het strategische partnership van Equinix met Axians NL en hun rol binnen de recent gelanceerde Gaia HUB.

In het interview legt Eric Bruins uit hoe Equinix EMEA als onderdeel van deze oplossing cruciale diensten levert om de reis naar de cloud te vereenvoudigen.

Het gesprek ging ook in op de brede set aan software defined diensten van Equinix, waaronder bare metal diensten, interconnectiviteit en co-locatie mogelijkheden in hun overheidsdatacenter. Het interview sluit af met Equinix zijn aandacht voor duurzaamheid en intelligent energiegebruik.

Met Gaia helpt Axians organisaties om complexe datacenter & cloud-vraagstukken te veranderen in de perfecte harmonie tussen mens en technologie. Met inzichten, slimme toepassingen en gebruiksvriendelijke oplossingen helpt Axians de applicatie- en databronnen van jouw organisatie stapsgewijs, veilig en comfortabel te moderniseren.

Bekijk meer op de Axians website voor meer informatie over de Gaia HUB: https://lnkd.in/eu6UPEee

Bezoek de Gaia kennisbank voor een volledige event-recap en andere interviews: https://lnkd.in/e-jnxPZ6

Insight BW 27-09 tm 04-10-2023 Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!